2019 üretimler ısınıyordu.Asus olanı alın. Acerlar deli gibi ısınıyor.
Çözüldü ısınma sorunu.
2019 üretimler ısınıyordu.Asus olanı alın. Acerlar deli gibi ısınıyor.
Asus olan rusya da ne işi kardesMerhaba iş için rusyaya gidicen ver orda laptoplar daha ucuz olduğu için laptop almayalı palnlıyorum 6000 bin TL ye 4 3 tane laptop buldum sizce hangisini almalıyım ürünler bunların aynısı
ACER Nitro 5 Intel Core I5 10300h 16gb 512gb Ssd Gtx1650 Freedos 15.6" Fhd Nh.q7mey.001 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro 5 Intel Core I5 10300h 16gb 512gb Ssd Gtx1650 Freedos 15.6" Fhd Nh.q7mey.001 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comhttps://www.hepsiburada.com/lenovo-...81y400datx-p-HBV00000WDB8E?magaza=TekramarketAsus FX505GT Core i5 9300H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus FX505GT Core i5 9300H kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Asus FX505GT Core i5 9300H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus FX505GT Core i5 9300H kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
bunlardan birini almaya düşünüyorum sizce hangisini almalıyım?
2 3 ay kullanıp satacaksan ucuz olanı tercih edebilirsin lenovo daha mantıklı onu kullan zaten 120 hz ekranı var onunda2-3 ay kullanıp satıcam zaten ondan sonra msi alıcam 7 bin TL ye rx5500m ryzen 7 3750H o yüzden bunlaran hangisi performans olarak iyi ise onu alıcam.
ben açıkçası lenovo yo çok sıcak bakmıyorum tuf ile acer arasında kaldım lenovo ile geçmişte sorunlarım oldu.2 3 ay kullanıp satacaksan ucuz olanı tercih edebilirsin lenovo daha mantıklı onu kullan zaten 120 hz ekranı var onunda
hepsi 60 hz rusyadan alıcaklarım.2 3 ay kullanıp satacaksan ucuz olanı tercih edebilirsin lenovo daha mantıklı onu kullan zaten 120 hz ekranı var onunda
alma o zaman ne diyeyimben açıkçası lenovo yo çok sıcak bakmıyorum tuf ile acer arasında kaldım lenovo ile geçmişte sorunlarım oldu.
Asus tuf mı alırdın yoksa acer nitromu ikiside aynı işlemci ve aynı ekran kartı hangisi daha sıkıntısız ve sağlam bir cihaz?alma o zaman ne diyeyim
asus tuf serisi eski model oldugu için cok ısınıyor
acer al diyoruz 60 hz diyorsun
daha iyisini öneriyoruz begenmiyorsun
ikiside de 2020 model.alma o zaman ne diyeyim
asus tuf serisi eski model oldugu için cok ısınıyor
acer al diyoruz 60 hz diyorsun
daha iyisini öneriyoruz begenmiyorsun
ben acer alırım ama pahalı bunu almazdım.Asus tuf mı alırdın yoksa acer nitromu ikiside aynı işlemci ve aynı ekran kartı hangisi daha sıkıntısız ve sağlam bir cihaz?