Neler Yeni

Merhaba şöyle bir pc toplamak istiyorum sizce pek bir sorun yaşar mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ertuğrul Sırça
resim_2024-11-01_000058413.png

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ertuğrul Sırça
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu sistemin fiy

Fena değil ama kaç lira? Niye intel? Ve bu işlemciye niye z790 anakart? Nitekim sıvı soğutucuda çok gereksiz fazla. çok dengesizlik var. bu sistemin parasıda fazladır o paraya daha iyisi toplanır yüksek ihtimalle.
hocam şimdi bu fazlalığa kaçmamın en büyük nedeni sistemde de göreceğiniz üzere BEYAZ bir custom sistem kurmak istememdi ve ben böyle daha sistemde hoş duracak parçalar bulamadım ama amd konusuna gelecek olursak ben intelciyim o yüzden intel seçtim fakat performans konusunda amd daha iyiyse amd ye değişim yapabilirim sizin tavsiyenizi göz önünde bulundurarak sizin daha iyi bildiğiniz parça varsa lütfen belirtin ve ayrıca ileride bu sisteme baya bir upgrade yapacagım o yüzden psu ve anakartı yüksek tuttum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu sistemin fiyatı nmonitör ve mouse gibi ekipmanlar eklersen 100 bine ulaşır ama bu hali 80-85 bin tl falan

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
hocam şimdi bu fazlalığa kaçmamın en büyük nedeni sistemde de göreceğiniz üzere BEYAZ bir custom sistem kurmak istememdi ve ben böyle daha sistemde hoş duracak parçalar bulamadım ama amd konusuna gelecek olursak ben intelciyim o yüzden intel seçtim fakat performans konusunda amd daha iyiyse amd ye değişim yapabilirim sizin tavsiyenizi göz önünde bulundurarak sizin daha iyi bildiğiniz parça varsa lütfen belirtin ve ayrıca ileride bu sisteme baya bir upgrade yapacagım o yüzden psu ve anakartı yüksek tuttum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman anakart ve psu yu anladım ama intel yerine kesinlikle amd ve sistemin fiyatı 80-85 bin falansa o fiyatları ben şahsen vermezdim çok fazla o fiyatlara çok daha iyisi toplanır.en azından 4080 super sistem çok rahat toplanır.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,356