Neler Yeni

Merhaba Windows Güncelleyemiyorum

xMevo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mevlüt
Merhaba arkadaşlar bugün satın aldıgım 2. el pc elime ulastı valoran yükledim oyuna girdiğimde 2 dk sonra tekrar atıyor sürüm güncellememi istiyor güncelleme mevcut yapıyorum pc kendini yeniden baslatıyor ama yinede sürüm hala eski kalıyor ne yapmam gerekiyor

xMevo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mevlüt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herhangi bir hata veriyor mu güncelleme yaparken çünkü temiz kurulum olsa bile windows sürümününün bu kadar eski olmaması gerek.
vermiyor işte güncelliyorujm yeniden baslat diyor tıklıyorum giriyorum hala aynı sürüm sonra geçmiş güncellemere bakıyorum hepsi tamam sadece sürüm basarısız diyor

xMevo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mevlüt
Adam internetten alınma, belki crackli belki virüslü kurmuş.
Format at dedim sana.
Hocam bilgisayarci götürdüm O bile yapamadı format atti olmadi bios güncelleme almıyormuş usb görmüyormuş anakart Ne yapmam gerekiyor sorun ne sizce 11 yüklenmiyor onu gectim 10 yeni sürüm bile olmuyor anakart degismesimi lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendiniz tekrar temiz format atın.
yazdığıma bakarmisiniz bir üstte

Adam milattan önce hazırladığı usb ile format attı herhalde. Kendin düzgün bi format at
yazdığıma bakarmisin 2 üstte hemen

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,359
İsim
Eren
Hocam bilgisayarci götürdüm O bile yapamadı format atti olmadi bios güncelleme almıyormuş usb görmüyormuş anakart Ne yapmam gerekiyor sorun ne sizce 11 yüklenmiyor onu gectim 10 yeni sürüm bile olmuyor anakart degismesimi lazim

yazdığıma bakarmisiniz bir üstte

yazdığıma bakarmisin 2 üstte hemen
şuan sende usb varmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,006,612
Üyeler