- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır yok hocam malasef anakart a320ds2şuan sende usb varmı?
hayır yok hocam malasef anakart a320ds2şuan sende usb varmı?
hocam usb bellek temin edip kendiniz windows isosunu rufus ile gpt olarak yazdırıp deneyin.hayır yok hocam malasef anakart a320ds2
bende usb yok suan ama bilgisayarcı farklı yerlerde denemiş usbyiBiosu sıfırla ve usbyi farklı usb girişlerinde dene.
olmazsa denerim hocam pc win 10 son sürüm bile güncellemiyor yanihocam usb bellek temin edip kendiniz windows isosunu rufus ile gpt olarak yazdırıp deneyin.
tamam siz usb temin edip dediğimi deneyebilirsiniz.bende usb yok suan ama bilgisayarcı farklı yerlerde denemiş usbyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmazsa denerim hocam pc win 10 son sürüm bile güncellemiyor yani
hocam sorun şu pcye elime dün aldım bosa para vermek istemiyorumn olmaz diyetamam siz usb temin edip dediğimi deneyebilirsiniz.
hocam sadece usb bellek temin edeceksiniz en az 8 gb yeterli olur ileride lazım da olur bilgisayarcı yapamamış olabilir.hocam sorun şu pcye elime dün aldım bosa para vermek istemiyorumn olmaz diye
16 aldım geldim sen dediğin için hocamhocam sadece usb bellek temin edeceksiniz en az 8 gb yeterli olur ileride lazım lda olur bilgisayarcı yapamamış olabilir.
Hocam Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?16 aldım geldim sen dediğin için hocam
Hocam Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
evet hocam yüklenmedi 10 ve 11 pc aldıgım kişi cok eski win10 yüklemiş 1009 mu neydi sürüm bilgisayarcı onuda bulamadı 7 yükledi aslında 11 yükledi ama pc açmadı 10 yeni sürümüde açmadıWindows 7 bu hocam?
Açmadı derken?evet hocam yüklenmedi 10 ve 11 pc aldıgım kişi cok eski win10 yüklemiş 1009 mu neydi sürüm bilgisayarcı onuda bulamadı 7 yükledi aslında 11 yükledi ama pc açmadı 10 yeni sürümüde açmadı
açmadı hocam yani masaüstü gelmiyor hiçbir şekilde biosda güncellenmiyorAçmadı derken?