Güç kaynağı yetersizgtx 970 ekran kartım war 250 w powerım war stres testi yaptıqım zaman bilgisayarım kapanıyor sorun ekran kartında mı yoksa powerdan yeterli güç almadıqından mıdır teşekkürler...
knk 500 veya 650 watt al yeter bencegtx 970 ekran kartım war 250 w powerım war stres testi yaptıqım zaman bilgisayarım kapanıyor sorun ekran kartında mı yoksa powerdan yeterli güç almadıqından mıdır teşekkürler...
gtx 970 ekran kartım war 250 w powerım war stres testi yaptıqım zaman bilgisayarım kapanıyor sorun ekran kartında mı yoksa powerdan yeterli güç almadıqından mıdır teşekkürler...
teşekkürler dostum vede bu nedenle oyunlarda da düşük fps alıyorum o zaman biran önce 500 w power almam lazım teşekkürler..Güç kaynağı yetersiz
tamam bütçen varsa 80 plus olmasına dikkat etteşekkürler dostum vede bu nedenle oyunlarda da düşük fps alıyorum o zaman biran önce 500 w power almam lazım teşekkürler..
ewet öyle yapacagım 500 w almam lazım düşük fps lere de nden oluyor.knk 500 veya 650 watt al yeter bence
olur dikkat ederim teşekkürlertamam bütçen varsa 80 plus olmasına dikkat et
ewet öyle yapacagım 500 w almam lazım düşük fps lere de nden oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
olur dikkat ederim teşekkürler