KapitalistLiberal Baran
80+ Silver
olabilir hocam youtubedeki testler öyleydihayır , düz 1660 a bile zor yetişiyor bizzat kullandım 1660 a bile yetişmiyor bazen
olabilir hocam youtubedeki testler öyleydihayır , düz 1660 a bile zor yetişiyor bizzat kullandım 1660 a bile yetişmiyor bazen
ekstrem grafiğe çekince sağlam istiyorFH4 VRAM istiyor mu yav? Ben 2GB ile oynuyordum hiç hissetmemiştim bir bakayım 8GB kartla
720p için 4gb yeterhocam cs valo fifa24 oynicak biri için bu ekran kartlarında 720p monitörde 8gb vram gereklimidir?
hiç 8 e gerek yok ozamanekstrem grafiğe çekince sağlam istiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
720p için 4gb yeter
1000 lira iyi fiyat alabilirsin.hocam 1000tlye ryzen 5 2600 e anlaştık
+stok fan verilcek
+2 2.5 senelik(bunu doğrulayacak fatura efatura yok r5 2600ün üretimi ne zaman bitti bilmiyorum)
+az,temiz kullanılmış
+termal bakımları düzenli 6ayda 1yapılmış,en son 1ay önce yapılmış
- ler
-kutu yok
-fatura yok
sizce alınır mı?
benim deneyimime göre maks 10 bilemedin 15fps ki o da nadir .rx 570 ile 580 arasında ne kadar fark var hocam?
Risk almaya değmez kaldı ki, Frame Generation, FSR 3 vs. açacak dahada yükseğe çıkacak.720p için 4gb yeter
ucuza bulursa neden olmasınRisk almaya değmez kaldı ki, Frame Generation, FSR 3 vs. açacak dahada yükseğe çıkacak.
RX 570 8GB alsın direkt.
@ZODIAC_ hocam bi sizde bakarmısınızhocam 1000tlye ryzen 5 2600 e anlaştık
+stok fan verilcek
+2 2.5 senelik(bunu doğrulayacak fatura efatura yok r5 2600ün üretimi ne zaman bitti bilmiyorum)
+az,temiz kullanılmış
+termal bakımları düzenli 6ayda 1yapılmış,en son 1ay önce yapılmış
- ler
-kutu yok
-fatura yok
sizce alınır mı?
alınır , geçen sene 500 e kutusuz faturasız stock fan ve 1600af almıştım . kutu olmadığı için işlemcideki termal macunla stock fana yapıştırdım işlemciyi öyle eve kadar götürdüm düşük bütçede iş gören işlemciler tek sorun 5600xt yi ucu ucuna besliyor üstünde sıkıntıya giriyor.@ZODIAC_ hocam bi sizde bakarmısınız