Neler Yeni

Merhabalar Ben Farcih

Farcih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Pamir Demirtaş
Merhabalar.

İleri yıllarda beni tanımak isteyenler ve kendim vay be bu konuyu açalı şu kadar yıl olmuş demek için açtım :)

Ben Pamir Demirtaş nam-ı diğer Farcih.
İzmir'de yaşıyorum. Özel bir şirkette uzman olarak çalışıyorum. Web tasarım ve grafik tasarım bilgim orta düzeyde olduğu için freelance olarak işler de yapmaktayım. Şu anda herhangi bir portfoilo oluşturmadım.

Açıktan okuyorum (Anadolu Üniversitesi Web Tasarım Ve Kodlama Bölümü), bir yandanda erken yaşta iş hayatına atıldım ve güzel ilerliyor. Çalıştığım şirkette güzel bir pozisyondayım. Açıkçası iş hayatına erken atıldığım için kendimi şanslı hissediyorum. Web tasarım ve grafik tasarım hayatıma Orta okul 8. sınıfa giderken merak saldım ve kendimi geliştirmeye başladım. Bu aralar ağ yapılarına yönelimim var. Cisco CCNA sertifikası alma peşindeyim :). Tenis ve Basketbol favori spor ilgi alanlarımdır aynı zamanda da düzenli olarak antrenmanlar yapmaktayım. Kendimi biraz özetlemek ve sizlerle tanışmak istedim.

Açıkçası bir forumcu olarak yeni forum aramaktaydım ve buldum. Donanım Arşivi Forum'unda elimden geldiğince aktif olmaya sorunlarınıza yardım etmeye ve katkıda bulunmaya çalışacağım.

Not : Baby Yoda kırmızı çizgimdir.

İyi forumlar dilerim. Ayrıca memnun oldum.

kubilayer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Kubilay
Hoşgeldin brom :) Keyifli forumlar.

Top Bottom