Neler Yeni

Merhabalar Trojen Keylogger.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Merhabalar, 2 gün önce steam hesabıma bir arkadaş, yabancı nasıl şekilde girdiğine dair hiç bir fikrim yok çünkü hesabımda steam guard aktif olmasına rağmen hesabıma giriş yapmış. Steam'de Counter Strike Global Offensive oyunu içerisindeki itemlerimi satıp hesaptaki TL'yi kendi hesabındaki steam hesabına girip ufak çöpten bi itemi 300-400 TL gibi bi civara koyup benden almış. Ben steam pazarına item koyarken bile telefon üzerinden onay isteyen Steam guard bu itemler satılırken nasıl onay verebiliyor ? Şüphelendiğim tek şey geçenlerde Fm2023'ü full bir şekilde ararken bir dosya kurmuştum fakat dosya hiç bir şekilde ne denetim masasında nede bir yerde göründü öyle kaldı. Başka şüphelendiğim herhangi bir şey yok. Bende bugün rahat edemedim PC'ye format attım sıfırdan sistemin kurulu olduğu dosyalara. Diğer diskte fotoğraf ve önemli dosyalar olduğu için onu sıfırlamadım. PC'min tamamen temiz olduğunu nasıl anlayabilirim ? Yeri geliyor çünkü internet üzerinden kart ile alışveriş yapıyoruz. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden çok teşekkür ederim...🙏🙏🙏

Checkmate

80+ Silver
Öncelikle olan olayı ingilizce olarak steam desteğe anlat belki itemleri kurtarabilirsin. Bunun dışında kaspersky ve malvarebytes ile taramanı öneririm. Gerekli dosyaların yedeğini alıp diski sıfırlaya bilirsinb.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaklaşık olarak 400gb kullanmışım diğer diski virüs veya trojen her neyse artık o dosyalara da bulaşma ihtimali var mıdır ? Bunları yedeklemek biraz değil baya bi zaman alacak ve nereye alacağım konusunda oda sıkıntı aslında :)

jımalya

80+ Bronze
Öncelikle olan olayı ingilizce olarak steam desteğe anlat belki itemleri kurtarabilirsin. Bunun dışında kaspersky ve malvarebytes ile taramanı öneririm. Gerekli dosyaların yedeğini alıp diski sıfırlaya bilirsinb.
item kurtarma diye bir şey olmuyor envanter tamamen senin sorumluluğunda sadece hesabı çalınırsa geri veriyolar kendim yaşadım bizzat

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkcası giden itemler ve TL umrumda değil bundan sonraki yapacağım alışverişler beni tedirgin ediyor.

irfnmzrkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İrfan Mızrakcı
Benim de metamask cüzdanıma erişmişti trojen virüsüyle hackerlar.Format atıp her hesabımın şifresini yeni mail açıp mailine kadar değiştirdim yoksa içim rahat etmeyecekti ne kadar uğraştım bi bilsen…Geçmiş olsun dostum.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Merhabalar, 2 gün önce steam hesabıma bir arkadaş, yabancı nasıl şekilde girdiğine dair hiç bir fikrim yok çünkü hesabımda steam guard aktif olmasına rağmen hesabıma giriş yapmış. Steam'de Counter Strike Global Offensive oyunu içerisindeki itemlerimi satıp hesaptaki TL'yi kendi hesabındaki steam hesabına girip ufak çöpten bi itemi 300-400 TL gibi bi civara koyup benden almış. Ben steam pazarına item koyarken bile telefon üzerinden onay isteyen Steam guard bu itemler satılırken nasıl onay verebiliyor ? Şüphelendiğim tek şey geçenlerde Fm2023'ü full bir şekilde ararken bir dosya kurmuştum fakat dosya hiç bir şekilde ne denetim masasında nede bir yerde göründü öyle kaldı. Başka şüphelendiğim herhangi bir şey yok. Bende bugün rahat edemedim PC'ye format attım sıfırdan sistemin kurulu olduğu dosyalara. Diğer diskte fotoğraf ve önemli dosyalar olduğu için onu sıfırlamadım. PC'min tamamen temiz olduğunu nasıl anlayabilirim ? Yeri geliyor çünkü internet üzerinden kart ile alışveriş yapıyoruz. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden çok teşekkür ederim...🙏🙏🙏
Steam webapikeyin birisinin elinde bir siteye kayıt olmuşsun belli ki. Googleye steam web api key yazıp sıfırlamalısın

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Muhtemelen oyun ve bilgilerini depoladığın diske trojan yüklemiş. Hard reset atmalısın ve savcılığa başvurabilirsin.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Tüm dosyalarını tara. Bu senin durumunda bir kaç gün sürebilir.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
benim steam hesabında 18.000 TL lik envanter var böyle bir şey mümkün mü
Bende çok şaşırdım benim kaybettiğim tutar 500TL falan kadar ama yinede durduk yere can sıkıntısı daha kötüsü de olabilirdi kart bilgileri vs. Steam guard vs. adam hepsini aşabiliyor demek ki indirdiğiniz dosyalara ve kayıt olduğunuz sitelere dikkat edin aman diyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,117
Üyeler
165,463
Son üye
onedla
Top Bottom