Neler Yeni

Merhametsiz olmaya başladım.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
7. sınıf
1632159490919.png

7. sınıf

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Swords yan hesap mı açmış?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
1- 2 hafta önce falan 4 yıllık (çok yakın) arkadaşı mı 5 tane çocuk sıkıştırmış çıkışta kavga ediyorlardı sadece çocuklara bakarak sola döndüm ve yoluma devam ettim.
2- Yine okulda bir kızı bir çocuk sıkıştırmış şunu yapacaksın sın edeceksin falan diyordu ve vuruyordu koluna sevgilisi mi bilmem bu konularda çok hassasımdır kızlara vuranlara falan veya kadınlara en ufak düşünmeden müdahele ederdim (kalıplı bir insanım) neyse konuya geçelim ve bu kızı çocuğu gördüm ama yine hiç bir şey yapmadan sıradan onlara baktım.
3- 2 çocuk 8 veya 7 ye giden çocuklar sahanın toplarını taşıyorlar sanki içimden bir ses vur vur dedi birine çelme taktım.
4- artık dilenci veya yoksul görünce içimden küfür ediyorum istemsizce gelişiyor her şey. ve onlara karşı içimde bir nefret var

NOT: Lise 1 im bu olaylar 7 sınıfta başladı.
Yoksul ile dilenci ayrıdır.
Yoksul namuslu ve fakirdir.
Dilenci ise yüzsüzdür ve insanların milli dini duyguları üstünden emeksiz ve çabasız para kazanırlar fark budur.

TamerKs

80+ Silver
artık dilenci veya yoksul görünce içimden küfür ediyorum istemsizce gelişiyor her şey. ve onlara karşı içimde bir nefret var
Ben çok zenginim ve senin benden az param var seni hiç önemsemediğimi ve sebepsizce küfür ettiğimi düşün, ne kadar saçma değil mi? Kendini onların yerine koy

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
1- 2 hafta önce falan 4 yıllık (çok yakın) arkadaşı mı 5 tane çocuk sıkıştırmış çıkışta kavga ediyorlardı sadece çocuklara bakarak sola döndüm ve yoluma devam ettim.
2- Yine okulda bir kızı bir çocuk sıkıştırmış şunu yapacaksın sın edeceksin falan diyordu ve vuruyordu koluna sevgilisi mi bilmem bu konularda çok hassasımdır kızlara vuranlara falan veya kadınlara en ufak düşünmeden müdahele ederdim (kalıplı bir insanım) neyse konuya geçelim ve bu kızı çocuğu gördüm ama yine hiç bir şey yapmadan sıradan onlara baktım.
3- 2 çocuk 8 veya 7 ye giden çocuklar sahanın toplarını taşıyorlar sanki içimden bir ses vur vur dedi birine çelme taktım.
4- artık dilenci veya yoksul görünce içimden küfür ediyorum istemsizce gelişiyor her şey. ve onlara karşı içimde bir nefret var

1 - Korkmuşsun
2 - Tırsmışsın
3 - İlgi arıyorsun ( Ergenliğin en belirgin özelliği )
4 - Ergenliğinde etkisiyle ruh halinde ki değişimleri yaşıyorsun. Abartılı tepkiler verebiliyorsun ve sinirlerini kontrol altına almayı öğrenmelisin. Çünkü ergenlik gibi, insanların hızla geliştiği bu dönemde bunu başaramazsan ileride de sinirli bir kişilik olman olası.

PinsizAMD

80+ Bronze

Bu 4. çok büyük saygısızlık bence
ve bu arada bende 1 ve 2. yi yapıyorum kavgamı oldu banane geçen sene 9. sınıfta bir kızı koruyayım dedim nedense beni instadan engelledi üzerine keko sevgilisi ile tekrar manita oldu ama 4. olan çok büyük kötülük bence hadi dilenciyi anlarımda fakirlere neden küfür ediyorsun? sonuçta onları fakir yapan uzun adam ve arkadaşları sencede garip değilmi?

@fRoxy0
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatta kral gibi yasamak icin merhametini ve vicdanini unutman lazim. dogru yoldasin
BADBOY BERKE SERİ BAK GALİBA SPORCUSUN BEN 7 8 AYDIR EVDE SPOR YAPIOM KASLARIM ÇIKMIYOR HERGÜN KOŞUYOMO KOŞU BANDINDA NASIL KAS YAPARIM?
@Berke Fitness

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Birazdaha İlerleme Kaydedersen Bana Benziyebilirsin Bu Konu'da.
Açıkçası Bende Çok Umarsamıyorum İşin Ucu Bana Dokunmadağı Sürece Etrafım'da Olanlar Beni İlgilendirmiyor.
Merhametsizmiyim Bence Hayır Sadece Durduk Yere Bela/Sorun Aramıyorum O Kadar.

fRoxy0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Bilal Danışman
Bu 4. çok büyük saygısızlık bence
ve bu arada bende 1 ve 2. yi yapıyorum kavgamı oldu banane geçen sene 9. sınıfta bir kızı koruyayım dedim nedense beni instadan engelledi üzerine keko sevgilisi ile tekrar manita oldu ama 4. olan çok büyük kötülük bence hadi dilenciyi anlarımda fakirlere neden küfür ediyorsun? sonuçta onları fakir yapan uzun adam ve arkadaşları sencede garip değilmi?

@fRoxy0
Mesaj otomatik birleştirildi:

BADBOY BERKE SERİ BAK GALİBA SPORCUSUN BEN 7 8 AYDIR EVDE SPOR YAPIOM KASLARIM ÇIKMIYOR HERGÜN KOŞUYOMO KOŞU BANDINDA NASIL KAS YAPARIM?
@Berke Fitness
4 hakkında haklısın düzeltmem gerekn bir şey ve durumum oyle iyi değil belki öyle anlamışsındır askeri gelirli aile deyim

Top Bottom