Neler Yeni

Mersin de yaşanılıcak yerler

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
senin dediğin gibi yerler silifke tarafında var mezitli ve yenişehire uzak oluyor ama
mezitli ve yenişehir mersinin merkezi gibi düşünebilceğiniz yerlerdir avmler yürüyüş vesaire yapabileceğiniz sahiller oradadır ama silifke onlara göre daha küçüktür ve avm vesaire yoktur

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Mersinin en büyük ilçelerinden.:D
ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

1617958811767.png

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Merhaba mersine taşınmayı düşünüyoruz her yıl yaz tatilinde geliyoruz ancak tam bilmiyoruz semtleri mersin de yaşayan kişiler yardımcı olursa sevinirim
Arsa alıp ev yaptırmayı düşünüyoruz denize yakın yerler de ve merkeze yakın olması gerek
Ben olsam Merkez taraflarında oturmayı tercih ederdim Mersinde her şey var ulaşım vs rahat ve çokça otobüs ve minibüs bulunmakta ama deniz için pek plaj yok plajlar için susanoğlu ve taşucu taraflarına gelmeniz gerek,
Susanoğlu da tercih edebilirsiniz kışları çok sakin yazın ise çok kalabalık susanoğlu sahil 7/24 dolu oluyor.Çarşısı çok kısıtlı olduğu için Mersin taraflarına yada Silifke'ye gelmeniz lazım.
Silifke de de yaşanabilir çok sakin yer susanoğlu gibi ama çok sıkıcı bir yer yapılabilecek aktiviteler çok kısıtlı.
Taşucu da Silifkenin gerisinde çarşısı sadece 1 sokak la kısıtlı ve silifkeye göre pahalı yazlık bir yer olduğu için.Çarşı ihtiyaçları için yine Silifkeye gelmeniz lazım.Yazlık için uygun ama kiralar vs çok pahalı 2 yıldır atom yüzünden Birsürü Rus turist geldi %60 RUS var şuan Taşucuda ve kiralar bu yüzden çok pahalı kiraları dolar olarak alıyorlar.
Bende Silifke'de yaşıyorum ama yerinizde olsam Mersin Merkez taraflarında oturmayı tercih ederdim.
Halam Silifke'de emlakçı ev ve kiralık daire ararsanız yardımcı olabilir.Benimle iletişime geçebilirsin yardımcı olmaya çalışırım.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Aydıncık, Bozyazı, Anamur tarafları Mersin'de denize girebileceğin en iyi yerlerdir.

7. en büyük işte. :D
aynı zamanda en küçük 7. ilçe ;)

• Beğen
Reaksiyonlar: erny

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Yüz ölçümünün büyük olması gelişmiş olması anlamına gelmez. Ben Adana da yaıyorum Ceyhan diye bir ilçe var. 1.427 kilometrekarelik bir alana yaygın. Nüfusu 160bin İstanbulda Bağcıların yüz ölçümü 22 kilometreare. 750bin nüfusu var. :D Yüzölçüme göre değil gelişmişlikle alakalı bir durum bu :D

• Beğen
Reaksiyonlar: erny

erny

80+ Bronze
Yüz ölçümünün büyük olması gelişmiş olması anlamına gelmez. Ben Adana da yaıyorum Ceyhan diye bir ilçe var. 1.427 kilometrekarelik bir alana yaygın. Nüfusu 160bin İstanbulda Bağcıların yüz ölçümü 22 kilometreare. 750bin nüfusu var. :D Yüzölçüme göre değil gelişmişlikle alakalı bir durum bu :D
İstanbul ile karşılaştırmak biraz yanlış olabilir çünkü bazı ülkelerden bile fazla nüfusu var ama haklısın.

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
şunu söyleyeyim tabi buna karar verirken göz önünde bulundurmuşsunuzdur ama mersinde yazın olağan üstü miktarda nem oluyor hele birde deniz kenarı yerlerde nefes almak bile zorlaşıyor klima falan pek fayda etmiyor açıkçası yani ben sizin yerinizde olsam merkeze yakın yerlerde otururum hem merkezde yapılacak birçok aktivite var

şunu söyleyeyim tabi buna karar verirken göz önünde bulundurmuşsunuzdur ama mersinde yazın olağan üstü miktarda nem oluyor hele birde deniz kenarı yerlerde nefes almak bile zorlaşıyor klima falan pek fayda etmiyor açıkçası yani ben sizin yerinizde olsam merkeze yakın yerlerde otururum hem merkezde yapılacak birçok aktivite var
zaten mersinde oturanların bir çoğu yazın yaylalara çıkar nemden rahatsız olmamak için çünkü katlanması zor bir şey

Son düzenleme:

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Ben olsam Merkez taraflarında oturmayı tercih ederdim Mersinde her şey var ulaşım vs rahat ve çokça otobüs ve minibüs bulunmakta ama deniz için pek plaj yok plajlar için susanoğlu ve taşucu taraflarına gelmeniz gerek,
Susanoğlu da tercih edebilirsiniz kışları çok sakin yazın ise çok kalabalık susanoğlu sahil 7/24 dolu oluyor.Çarşısı çok kısıtlı olduğu için Mersin taraflarına yada Silifke'ye gelmeniz lazım.
Silifke de de yaşanabilir çok sakin yer susanoğlu gibi ama çok sıkıcı bir yer yapılabilecek aktiviteler çok kısıtlı.
Taşucu da Silifkenin gerisinde çarşısı sadece 1 sokak la kısıtlı ve silifkeye göre pahalı yazlık bir yer olduğu için.Çarşı ihtiyaçları için yine Silifkeye gelmeniz lazım.Yazlık için uygun ama kiralar vs çok pahalı 2 yıldır atom yüzünden Birsürü Rus turist geldi %60 RUS var şuan Taşucuda ve kiralar bu yüzden çok pahalı kiraları dolar olarak alıyorlar.
Bende Silifke'de yaşıyorum ama yerinizde olsam Mersin Merkez taraflarında oturmayı tercih ederdim.
Halam Silifke'de emlakçı ev ve kiralık daire ararsanız yardımcı olabilir.Benimle iletişime geçebilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
Teşekkür ederim ev veya daire tutmucaz arsa alıp üstüne 2 katlı bir ev yaptırmak istiyoruz Silifke dediğiniz gibi güzel ama merkeze uzak biraz daha yakın yer istiyoruz
Erdemli de kız kalesi ve Ayaş gibi yerler de arsalar biraz daha ucuz ve Silifke ye göre daha iyi merkezi olarak etrafında yerleşim yeri vb olması bizim için önemli mahalleleri tam bilmiyoruz gidip görücez ama şuan yoğun olduğumuz için gidemiyoruz fotoğraf attığım yerlerde ki yeri merak ediyoruz nasıl bir yer diye
Screenshot_20210409_125906_com.android.chrome.jpg

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Teşekkür ederim ev veya daire tutmucaz arsa alıp üstüne 2 katlı bir ev yaptırmak istiyoruz Silifke dediğiniz gibi güzel ama merkeze uzak biraz daha yakın yer istiyoruz
Erdemli de kız kalesi ve Ayaş gibi yerler de arsalar biraz daha ucuz ve Silifke ye göre daha iyi merkezi olarak etrafında yerleşim yeri vb olması bizim için önemli mahalleleri tam bilmiyoruz gidip görücez ama şuan yoğun olduğumuz için gidemiyoruz fotoğraf attığım yerlerde ki yeri merak ediyoruz nasıl bir yer diye Alıntıyı görüntüle
orası merkeze daha yakın ama o civarlarda hafta sonu vesaire gezecek yer yada arkadaşlarınla gezecek yer bulman zor olur

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
orası merkeze daha yakın ama o civarlarda hafta sonu vesaire gezecek yer yada arkadaşlarınla gezecek yer bulman zor olur
Başka bir şehirden taşınıcağım için arkadaşım olmucak 😄 pandemiden dolayı da dışarı fazla çıkmıyorum o yüzden 2 3 yıl sorun olmaz
Konum attığım yeri biliyor musunuz nasıl bir yer insanları çevresi falan

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
Başka bir şehirden taşınıcağım için arkadaşım olmucak 😄 pandemiden dolayı da dışarı fazla çıkmıyorum o yüzden 2 3 yıl sorun olmaz
Konum attığım yeri biliyor musunuz nasıl bir yer insanları çevresi falan
üzgünüm ben mezitlide yaşadığım için oraları çok iyi bilmiyorum

Top Bottom