tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
120 civarıon şuan olsun max 35-55 arası
120 civarıon şuan olsun max 35-55 arası
İyi Güzel Yere Taşınmıssın Bende Pozcudayım Sahilde Beşiktaş Parkına 2 Dk Yürüme Mesafesi İşin Düşürse Yaz İletişime Geç Benimle İnstagram : cengizelvrdi Benim Burda Da Var Fitness Yeri Ama Senin Dediğin Fiyatlardandırmezitli viranşehirdeyim bakınıyorum hala çevreye en ucuz bulduğum 750 TL aylık
abi sitanbulda nerede 25 tl ye gidiyordunuz bende gideyim baya uygunmuşBeyler sa mersine yeni taşındım spor salonuna yazılmak istiyorum da çok pahalı valla istanbulda ki gibi belediyenin spor tesisleri var mı istanbulda ibb nin 25tl ye gidiyordum mersinde de böyle bir imkan var mı ?
kanka istanbul avcılarda ibb spor tesisleri istanbulun her yerinde var spor istanbul yaz google a cıkarab
abi sitanbulda nerede 25 TL ye gidiyordunuz bende gideyim baya uygunmuş
eyvallah kanka çevreyi hiç bilmiyorum da bir gezeyim dedim canım çıktı lan 1.5 km yürüdüm anca 6 sokak ilerlemişim siteler yüzünden mahalleler o kadar uzun ki canım çıkıyor arabasız yaşanmaz bu şehirdeİyi Güzel Yere Taşınmıssın Bende Pozcudayım Sahilde Beşiktaş Parkına 2 Dk Yürüme Mesafesi İşin Düşürse Yaz İletişime Geç Benimle İnstagram : cengizelvrdi Benim Burda Da Var Fitness Yeri Ama Senin Dediğin Fiyatlardandır
Tmm araştırıcam sağolasınkanka istanbul avcılarda ibb spor tesisleri istanbulun her yerinde var spor istanbul yaz google a cıkar
eyvallah kanka çevreyi hiç bilmiyorum da bir gezeyim dedim canım çıktı lan 1.5 km yürüdüm anca 6 sokak ilerlemişim siteler yüzünden mahalleler o kadar uzun ki canım çıkıyor arabasız yaşanmaz bu şehirde
valla banada çok küçük geliyor kanka istersen bir ara gezdireyim seni araba felan yok fakat avcumun içi gibi bilirim pozcuyu merak ediyorsan forumu palm city felan gezdiririm seni öğrenirsin gayet iyi yerler buralar bana instadan yazarsan haberlerşizi memnun oldum tanıştığımadakanka istanbul avcılarda ibb spor tesisleri istanbulun her yerinde var spor istanbul yaz google a cıkar
eyvallah kanka çevreyi hiç bilmiyorum da bir gezeyim dedim canım çıktı lan 1.5 km yürüdüm anca 6 sokak ilerlemişim siteler yüzünden mahalleler o kadar uzun ki canım çıkıyor arabasız yaşanmaz bu şehirde
olabilir aga kaç yaşındaydın bu aradavalla banada çok küçük geliyor kanka istersen bir ara gezdireyim seni araba felan yok fakat avcumun içi gibi bilirim pozcuyu merak ediyorsan forumu palm city felan gezdiririm seni öğrenirsin gayet iyi yerler buralar bana instadan yazarsan haberlerşizi memnun oldum tanıştığımada
Toroslarda varda çok ufak pek iş gormez başka yerde bilmiyorum Mersin'de fiyatlar malesef pahalı en son 500 TL idi ben biraktigimdaBeyler sa mersine yeni taşındım spor salonuna yazılmak istiyorum da çok pahalı valla istanbulda ki gibi belediyenin spor tesisleri var mı istanbulda ibb nin 25tl ye gidiyordum mersinde de böyle bir imkan var mı ?
valla pahalı aga ögrenci adam için daha da pahalı açıkçası iş de bulamadım mersin insanı işçiyi it yerine koyuyor sanırım en az 6-7 mekana gittim iş için günlük 300 filan dediler asgariye bile denk gelmiyor günde 10 saat haftada 6 gün çalışma ileToroslarda varda çok ufak pek iş gormez başka yerde bilmiyorum Mersin'de fiyatlar malesef pahalı en son 500 TL idi ben biraktigimda
16 ama fizik ve olgunluk olarak imkansız sesimden bile 20 dersin boyum 1.90olabilir aga kaç yaşındaydın bu arada