Neler Yeni

Mersinde yaşayan dostlar bakabilir mi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Cengiz
mezitli viranşehirdeyim bakınıyorum hala çevreye en ucuz bulduğum 750 TL aylık
İyi Güzel Yere Taşınmıssın Bende Pozcudayım Sahilde Beşiktaş Parkına 2 Dk Yürüme Mesafesi İşin Düşürse Yaz İletişime Geç Benimle İnstagram : cengizelvrdi Benim Burda Da Var Fitness Yeri Ama Senin Dediğin Fiyatlardandır

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,495
İsim
Lokman Doğan
agaa E-GENC.GSB.GOV.TR den bakabiliyon sanırım

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
ab
Beyler sa mersine yeni taşındım spor salonuna yazılmak istiyorum da çok pahalı valla istanbulda ki gibi belediyenin spor tesisleri var mı istanbulda ibb nin 25tl ye gidiyordum mersinde de böyle bir imkan var mı ?
abi sitanbulda nerede 25 tl ye gidiyordunuz bende gideyim baya uygunmuş

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
ab

abi sitanbulda nerede 25 TL ye gidiyordunuz bende gideyim baya uygunmuş
kanka istanbul avcılarda ibb spor tesisleri istanbulun her yerinde var spor istanbul yaz google a cıkar
İyi Güzel Yere Taşınmıssın Bende Pozcudayım Sahilde Beşiktaş Parkına 2 Dk Yürüme Mesafesi İşin Düşürse Yaz İletişime Geç Benimle İnstagram : cengizelvrdi Benim Burda Da Var Fitness Yeri Ama Senin Dediğin Fiyatlardandır
eyvallah kanka çevreyi hiç bilmiyorum da bir gezeyim dedim canım çıktı lan 1.5 km yürüdüm anca 6 sokak ilerlemişim siteler yüzünden mahalleler o kadar uzun ki canım çıkıyor arabasız yaşanmaz bu şehirde

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
kanka istanbul avcılarda ibb spor tesisleri istanbulun her yerinde var spor istanbul yaz google a cıkar

eyvallah kanka çevreyi hiç bilmiyorum da bir gezeyim dedim canım çıktı lan 1.5 km yürüdüm anca 6 sokak ilerlemişim siteler yüzünden mahalleler o kadar uzun ki canım çıkıyor arabasız yaşanmaz bu şehirde
Tmm araştırıcam sağolasın

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Cengiz

valla banada çok küçük geliyor kanka istersen bir ara gezdireyim seni araba felan yok fakat avcumun içi gibi bilirim pozcuyu merak ediyorsan forumu palm city felan gezdiririm seni öğrenirsin gayet iyi yerler buralar bana instadan yazarsan haberlerşizi memnun oldum tanıştığımada

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
valla banada çok küçük geliyor kanka istersen bir ara gezdireyim seni araba felan yok fakat avcumun içi gibi bilirim pozcuyu merak ediyorsan forumu palm city felan gezdiririm seni öğrenirsin gayet iyi yerler buralar bana instadan yazarsan haberlerşizi memnun oldum tanıştığımada
olabilir aga kaç yaşındaydın bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
Beyler sa mersine yeni taşındım spor salonuna yazılmak istiyorum da çok pahalı valla istanbulda ki gibi belediyenin spor tesisleri var mı istanbulda ibb nin 25tl ye gidiyordum mersinde de böyle bir imkan var mı ?
Toroslarda varda çok ufak pek iş gormez başka yerde bilmiyorum Mersin'de fiyatlar malesef pahalı en son 500 TL idi ben biraktigimda

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Toroslarda varda çok ufak pek iş gormez başka yerde bilmiyorum Mersin'de fiyatlar malesef pahalı en son 500 TL idi ben biraktigimda
valla pahalı aga ögrenci adam için daha da pahalı açıkçası iş de bulamadım mersin insanı işçiyi it yerine koyuyor sanırım en az 6-7 mekana gittim iş için günlük 300 filan dediler asgariye bile denk gelmiyor günde 10 saat haftada 6 gün çalışma ile

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Cengiz

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,432
İsim
Diyarhan
En mantıklısı macfit olur. Vatan computer ın üstünde hemen.

Top Bottom