Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
TeşekkürlerNe kusuru kolay gelsin.
TeşekkürlerNe kusuru kolay gelsin.
Kardeşim Türkçeyi hallettim zaten, bu arada 12 sınıf olduğumu kim söyledi?Dostum sen karar verinceye kadar ohooo sınav geldi bile al birini başla işte zaten bu saatten sonra sonucu pek değiştiremezsin.
Video ders defteri ile soru bankası arasında pek bir fark yok gibi. RM deki farklılıklar nedir?Bende Hepsi Var , Ben RM Video Serisinden Memnun Değilim , Bana Hitap Etmiyor , Bu Yüzden Mert Hoca'nın Video Ders Kitaplarına Geçtim. Ama Onlar Video Test Kitabı , Soru Bankası değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamın 12 Olduğunu Nerden Anladın ?
Kendisi Bi Belirtsin Önce.
Dostum sen karar verinceye kadar ohooo sınav geldi bile al birini başla işte zaten bu saatten sonra sonucu pek değiştiremezsin.
Sizle konuşmuş öyle diyordu.Kardeşim Türkçeyi hallettim zaten, bu arada 12 sınıf olduğumu kim söyledi?
Video ders defteri ile soru bankası arasında pek bir fark yok gibi. RM deki farklılıklar nedir?
Rmde Ben Pek Anlayamıyorum. Mert Hoca Konu Anlatımında daha iyi bence.Kardeşim Türkçeyi hallettim zaten, bu arada 12 sınıf olduğumu kim söyledi?
Video ders defteri ile soru bankası arasında pek bir fark yok gibi. RM deki farklılıklar nedir?
Doğrudur ben kendisine yazdım zaten, benle konuşmuştu lakin 12 sınıf olduğumdan bahsetmedim. TYT 70 günde ile AYT 90 gün videosu var mert hocanın ikisini birlikte götürebilir miyim o kafamı karıştırıyor açıkçası.Sizle konuşmuş öyle diyordu.
Rmde Ben Pek Anlayamıyorum. Mert Hoca Konu Anlatımında daha iyi bence.
Hızlandırılmış programları var , tyt 35 ,Ayt 45 günde bitebiliyorDoğrudur ben kendisine yazdım zaten, benle konuşmuştu lakin 12 sınıf olduğumdan bahsetmedim. TYT 70 günde ile AYT 90 gün videosu var mert hocanın ikisini birlikte götürebilir miyim o kafamı karıştırıyor açıkçası.