Evet vardır. Mesh olanlarda hava sirkülasyonu daha iyi olduğu için daha iyi bir soğutma sağlanır.Aralarında olağanüstü sıcaklık farkı varmı?
Bu kasada parçalar isinirmi fazla 3 adet fanı varEvet vardır. Mesh olanlarda hava sirkülasyonu daha iyi olduğu için daha iyi bir soğutma sağlanır.
Önü tamamen kapalı hocam ısınır bu kasa.Bu kasada parçalar isinirmi fazla 3 adet fanı var
İşlemci filan 90 Dereceleri bulurmu? İtopya satarken Stres testi yapıyor kontrol ediyor Bilmiyorum 3 adet fanda yeterli gibiÖnü tamamen kapalı hocam ısınır bu kasa.
Hocam şöyle diyim yani mesela mesh olunca işlemci 75 derece olacaksa kapalı olunca işlemci 80 üstüne çıkar. Çünkü hava sirkülasyonu olmayınca sıcak hava içeriden çıkamıyor.İşlemci filan 90 Dereceleri bulurmu? İtopya satarken Stres testi yapıyor kontrol ediyor Bilmiyorum 3 adet fanda yeterli gibi
Diyer kasalara göre hava akışı iyidir bence mesh olmayanlardan bahsediyorum Kasaonunde işlemcinin yaninda bide kasanın üstünde fan var galibaHocam şöyle diyim yani mesela mesh olunca işlemci 75 derece olacaksa kapalı olunca işlemci 80 üstüne çıkar. Çünkü hava sirkülasyonu olmayınca sıcak hava içeriden çıkamıyor.