Neler Yeni

Mesh kasa önerisi, Sistemin son hali nasıl?

bartu35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Bartu
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]

Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Sistemi bu şekilde topladık, 500 TL gibi bir bütçe kaldı bu paraya da mesh bir kasa alacağız önerilerinizi bekliyorum. Spec Delta RGB isterdi gönül ama fiyatı 900 TL olmuş maalesef ona bütçemiz yetmeyecek.
**Bunun yanında SSD konusunda ne dersiniz kardeşim SSD'yi değiştirmek istiyor.
Benim kullandığım kronik olarak sorunlu olduğu düşünülen kioxia 500 gb m2 SSD almak istiyor. Listemdeki SSD'nin okuma ve yazma hızları düşük diyor.
**Bir de bu ram'lerin 3.2 Ghz olanından bulmuş arada ne fark olabilir onu mu almalıyız bunu mu?
Parçaları sipariş etmeye başlayacağımız için son kez yardım almak istedim. Teşekkürler.
Kefil değilim ama bu fiyata bu var;

pardon bunda da psu yokmuş. 650'yi psu sandım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

Bütçeni az artırabilirsen bu kasa çok yakışıklı geliyor bana.
SSD olarak kioxia almasın Kingston a2000 modeline baksın daha sağlamdır tam f/p'dir
Çok güzel gözüküyor ama 3 fanlı ekran kartı takılır mı içine acaba ?

bartu35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Bartu
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
bizim ekran kartımız 2 fanlı inno3d 1660 super olacak şimdilik sorun çıkarmaz ise bizim için yeterli.
O zaman yeterli olur baya güzel kasadır alınır ama anakartın ARGB Destekliyorsa alınır yoksa RGB al derim.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Şu sekilde yapsa işlemciyi ryzen 3 3100 yapsa bütçe artar kalan bütçeye de kaliteli PSU ve kasa alırsınız 3100de ufak oc ile besler 1660superi ek olarak 3600 alırsan soğutucu olmadan ısınacaktır

Mesaj otomatik birleştirildi:

İçlerinde psu yok maalesef
Dostum bu dediğimi düşünürsen kaliteli kasa ve PSU alabilirsin
@TeacherZ

Top Bottom