DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
güzel kasalar psu ları yok hava akışları iyimsi 100r ve 100m
güzel kasalar psu ları yok hava akışları iyimsi 100r ve 100m
Bütçeni aşar. PSU olmadan sistemi çalıştıramazsın.msi 100r ve 100m
psu yokmuş aşıyor fark edemedimBütçeni aşmaz mı ?
kendisi yayın render gibi şeyler yapmak istiyor onun için işlemci 3600 olmalı. öyle istiyor.Dostum bu dediğimi düşünürsen kaliteli kasa ve PSU alabilirsin
@TeacherZ
topladığımız sistemin mi?Sistemin fiyatı ne kadardır?
[/URL]AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3600 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
[/URL]Inno3D GTX 1660 Super Twin x2 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inno3D GTX 1660 Super Twin x2 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Inno3D GTX 1660 Super Twin x2 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
[/URL]Gigabyte B450m S2h Amd Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte B450m S2h Amd arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Western Digital Blue WDS500G2B0A SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Blue WDS500G2B0A SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Western Digital Blue WDS500G2B0A SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com[/URL]G Skill Gskıll Ripjawsv 16gb (2x8gb) 3000mhz Ddr4 Pc Ram F4-3000c16d-16gvrb Fiyatı, Yorumları - Trendyol
G Skill Gskıll Ripjawsv 16gb (2x8gb) 3000mhz Ddr4 Pc Ram F4-3000c16d-16gvrb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Sistemi bu şekilde topladık, 500 TL gibi bir bütçe kaldı bu paraya da mesh bir kasa alacağız önerilerinizi bekliyorum. Spec Delta RGB isterdi gönül ama fiyatı 900 TL olmuş maalesef ona bütçemiz yetmeyecek.
**Bunun yanında SSD konusunda ne dersiniz kardeşim SSD'yi değiştirmek istiyor.
Benim kullandığım kronik olarak sorunlu olduğu düşünülen kioxia 500 gb m2 SSD almak istiyor. Listemdeki SSD'nin okuma ve yazma hızları düşük diyor.
**Bir de bu ram'lerin 3.2 Ghz olanından bulmuş arada ne fark olabilir onu mu almalıyız bunu mu?
Parçaları sipariş etmeye başlayacağımız için son kez yardım almak istedim. Teşekkürler.
her halükarda 500 TL yetmeyecek sanırım.FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.924,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bide şöyle bişey var
Maalesef ya bütçe artırmalısınız ya da dediğim gibi olmalı yoksa power boost alabilirsiniz ancak o da tam bir c4 tavsiye etmem o kadar para vereceksiniz sistemekendisi yayın render gibi şeyler yapmak istiyor onun için işlemci 3600 olmalı. öyle istiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
topladığımız sistemin mi?
6 bin civarı yapıyor.
peki ne kadar arttırmamız gerekir mesela önerdikleri msi kasalar çok hoşuma gitti benim bir de psu eklesek ne kadar tutar?Maalesef ya bütçe artırmalısınız ya da dediğim gibi olmalı yoksa power boost alabilirsiniz ancak o da tam bir c4 tavsiye etmem o kadar para vereceksiniz sisteme
500 TL'yi şimdi aşmazsan yarın bir gün psu kaynaklı bir voltaj sıkıntısından anakartı yada işlemciyi ele alma ihtimalin var. bu tarz bi bileşende ucuza kaçmaman bütün sistemin sağlığı açısından iyi olucak.her halükarda 500 TL yetmeyecek sanırım.
550watt bir psu eklesen yine en az 500tlpeki ne kadar arttırmamız gerekir mesela önerdikleri msi kasalar çok hoşuma gitti benim bir de psu eklesek ne kadar tutar?
peki ne kadar arttırmamız gerekir mesela önerdikleri msi kasalar çok hoşuma gitti benim bir de psu eklesek ne kadar tutar?