- Konu Sahibi Konu Sahibi
hangisi? SSD'yi a2000 olarak değiştirdim.SSD pahalı.
hangisi? SSD'yi a2000 olarak değiştirdim.SSD pahalı.
SSD olarak Kingston A2000 öneririm.Ram olarak Adata 3200MHz olabilir.
ya 500 TL daha ekleyecek ya da öyle yapacak işin içinden çıkılmıyor yoksaUyumsuzluk yaşayabilir yine şansını deneyebilir ama 8gb ram ile yayın açamaz diye bir şey yok 16gb dual channel daha sağlıklı olur doğru tabii. Yerinizde olsam 8 alırdım bütçem artar sonrasında bir iki ay sonra 8gb eklerdim
Dolar aldı başını gidiyorya 500 TL daha ekleyecek ya da öyle yapacak işin içinden çıkılmıyor yoksa
ben 6 bin TL'ye D.A2 aldım adama 7 bine sistem toplayamıyoruz
@Abdullah Hacıgül gör bunları hocam gör
bu ramler nasıl kendisi bunu istemişti. https://www.trendyol.com/g-skill/gs...p-2573950?boutiqueId=527772&merchantId=105919SSD olarak Kingston A2000 öneririm.Ram olarak Adata 3200MHz olabilir.
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
SSD'yi daha uygun bişey yapıp artan parayı kasaya ekleyebiliriz. SSD olarak bunu öneririm.hangisi? SSD'yi a2000 olarak değiştirdim.
bence sata almasın bir daha bir daha ssd almaya gerek yok almışken hızlı bir m2 alsın diyorumSSD'yi daha uygun bişey yapıp artan parayı kasaya ekleyebiliriz. SSD olarak bunu öneririm.
SanDisk Plus SDSSDA-480G-G26 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Plus SDSSDA-480G-G26 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Plus SDSSDA-480G-G26 SATA 3.0 2.5" 480 GB SSD özelliklerini incele, 1.133,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu ramler diğerinden daha iyi bunlar kalsın oc falan yaparsa daha rahat yapar diğer ramlerin çipi kalitesizbu ramler nasıl kendisi bunu istemişti. https://www.trendyol.com/g-skill/gs...p-2573950?boutiqueId=527772&merchantId=105919
tamam teşekkürler.Bu ramler diğerinden daha iyi bunlar kalsın oc falan yaparsa daha rahat yapar diğer ramlerin çipi kalitesiz
Ama kasa için bütçe yok. Bütçe olsa dediğin mantıklı olurdu.bence sata almasın bir daha bir daha ssd almaya gerek yok almışken hızlı bir m2 alsın diyorum
kasa için bütçeyi mecbur 500 tl arttıracak ya da bekleyecek bir iki ay. bilmiyorum nasıl olur ama SSD, ram bunlardan vazgeçmiyor iyi olsun diyor.Ama kasa için bütçe yok. Bütçe olsa dediğin mantıklı olurdu.
Beklemesin bence bunları alın madem sonra kasayı alınca kurarsınız. Yoksa bunları da alamazsınız zam falan gelirkasa için bütçeyi mecbur 500 TL arttıracak ya da bekleyecek bir iki ay. bilmiyorum nasıl olur ama SSD, ram bunlardan vazgeçmiyor iyi olsun diyor.
benim de aklıma hep şu geliyor $$$$
Ramden kısmak daha iyi değil mi?Ama kasa için bütçe yok. Bütçe olsa dediğin mantıklı olurdu.
haklısın dün 50 tl fark oldu öğleden önce ile öğleden sonra arasında.Beklemesin bence bunları alın madem sonra kasayı alınca kurarsınız. Yoksa bunları da alamazsınız zam falan gelir
Ramden kısmak daha iyi değil mi?