Bence FSP 550W 400 TL olan psu'yu cebe koy ve yanına beğendiğin, kardeşine fiyata dahil en az 3 fan dahil olan bir kasa beğendirbu sistemi kardeşim için topluyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki teşekkürler ikisini de listeye ekleyeyim bakalım ne diyecek.
Bence FSP 550W 400 TL olan psu'yu cebe koy ve kardeşine fiyata dahil en az 3 fan dahil olan bir kasa beğendir
en kötü rami 8gb alıp sonra bir 8 daha alırsınarkadaşlar msi önerdi o kasa nasıldır?
uzay montaj maalesef uygun olmaz ev müsait değil bunun için
ssd olarak bence onu alma m2ssd a2000 tavsiye ederim. Ramler konusunda pek bilgili olduğum söylenemez
bunu da teklif edeceğim seçenekler arasında. Artık kendisine uygun olanı tercih etsin bakalım.Bence FSP 550W 400 TL olan psu'yu cebe koy ve yanına beğendiğin, kardeşine fiyata dahil en az 3 fan dahil olan bir kasa beğendir
yayın yapmak istiyor. çift ram daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.en kötü rami 8gb alıp sonra bir 8 daha alırsın
Bence 8 alırsan bütçen artar en azından sonra bütçe olunca eklersin oradan kısıp bütçeni artırman mantıklı olacaktırbunu da teklif edeceğim seçenekler arasında. Artık kendisine uygun olanı tercih etsin bakalım.
yayın yapmak istiyor. çift ram daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
tamam da sonradan alırsınbunu da teklif edeceğim seçenekler arasında. Artık kendisine uygun olanı tercih etsin bakalım.
yayın yapmak istiyor. çift ram daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
tamam SSD a200 ile değişti. arada çok bir fark yok. 30 TL gibi bir fark oldu.ssd olarak bence onu alma m2ssd a2000 tavsiye ederim. Ramler konusunda pek bilgili olduğum söylenemez
Çok iyi yaptınız bunutamam SSD a200 ile değişti. arada çok bir fark yok. 30 TL gibi bir fark oldu.
Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD özelliklerini incele, 1.389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yayın konusunda sıkıntı yaşamaz mı? bir de elinde 6 gb fazladan ram var onu kullanabilir mi?Bence 8 alırsan bütçen artar en azından sonra bütçe olunca eklersin oradan kısıp bütçeni artırman mantıklı olacaktır
Uyumsuzluk yaşayabilir yine şansını deneyebilir ama 8gb ram ile yayın açamaz diye bir şey yok 16gb dual channel daha sağlıklı olur doğru tabii. Yerinizde olsam 8 alırdım bütçem artar sonrasında bir iki ay sonra 8gb eklerdimyayın konusunda sıkıntı yaşamaz mı? bir de elinde 6 gb fazladan ram var onu kullanabilir mi?