Mesleğe gittim şu an 12.sınıfım pişman oldum. Çok abartı şeyler örğetmiyorlar zaten bilişim derslerinde. Onları kendin de öğrenirsin anadoluya git.Selamlar hemen konuya geceyım 9.sınıfım suan meslek lısesındeyım fakat nakıl aldırıcam bölümüm hiç sevmıyorum elım bılgısayara donanıma yatkın suan bılısım teknolojılerı alanındakı lıseye gıtme ımkanım var bılısım cok ıstıyorum fakat meslek lısesı cıdden asırı kotu gerek ortamı gerek hocaları her sey olarak 11 ve 12 . sınıfta kultur derslerı azalıyor o yuzden hıc gıtmek ıstemıyorum sene sonunda anadoluya gıtmeyı dusunuyorum ama matematıgım cıdden cok kotu 35-40 dıger derslerde sıkıntım yok aılem anadoluya gıdersem basarısız olacagımı fakat meslekte ıs ımkanım olcagından meslek ıstıyolar fakat ben hıc ıstemıyorum cunku unıversıte hayalım var dırek meslege atılmak ıstemıyorum yardım edersenız sevınırım
ben yerinde olsam meslekte kalırdım anadoluya gidip sabah akşam ders çalışman lazım YKS de iyi derece almak içinSelamlar hemen konuya geceyım 9.sınıfım suan meslek lısesındeyım fakat nakıl aldırıcam bölümüm hiç sevmıyorum elım bılgısayara donanıma yatkın suan bılısım teknolojılerı alanındakı lıseye gıtme ımkanım var bılısım cok ıstıyorum fakat meslek lısesı cıdden asırı kotu gerek ortamı gerek hocaları her sey olarak 11 ve 12 . sınıfta kultur derslerı azalıyor o yuzden hıc gıtmek ıstemıyorum sene sonunda anadoluya gıtmeyı dusunuyorum ama matematıgım cıdden cok kotu 35-40 dıger derslerde sıkıntım yok aılem anadoluya gıdersem basarısız olacagımı fakat meslekte ıs ımkanım olcagından meslek ıstıyolar fakat ben hıc ıstemıyorum cunku unıversıte hayalım var dırek meslege atılmak ıstemıyorum yardım edersenız sevınırım