Meslek lisesi staj durumu

OkanY

80+
Reaksiyon skoru
14
Meslek lisesinde 11. Sınıfta staj nasıl yapılır bilgisi olan var mı haftada 4 gün staj 1 gün okulmuş sanırım bu doğru mu?

Neden İnternette 4 gün staj 1 gün okul gözüküyor?

Sizin dediğiniz büyük ihtimal ile Mesem eğitimdir 4 gün staj 1 gün okula gelirler bu eğitimi bizim okuldan katılan oldu ortalaması düşük olan öğrenciler gitti onlar için gayet iyi yanılmıyorsam 11'inci sınıfın ya ilk dönemi ya da ilk sınavlardan sonra bu eğitime katılım oldu bizim okulda ama normal eğitim ile 3 gün staj 2 gün okul bizde bu sene staja başlayacağız

Sizin dediğiniz büyük ihtimal ile Mesem eğitimdir 4 gün staj 1 gün okula gelirler bu eğitimi bizim okuldan katılan oldu ortalaması düşük olan öğrenciler gitti onlar için gayet iyi yanılmıyorsam 11'inci sınıfın ya ilk dönemi ya da ilk sınavlardan sonra bu eğitime katılım oldu bizim okulda ama normal eğitim ile 3 gün staj 2 gün okul bizde bu sene staja başlayacağız
Sen de mi 11. Sınıfa geçtin

ATP isen Yaz tatilinde 4 hafta çalışacaksın. Toplam 4 gün. Yani her hafta bir kere gideceksin işe.
AMP isen Dönem içinde 4 gün iş, 1 gün okul yapacaksın.
Meslek Liselerinde tanıdıklarım/kuzenlerim var. Oradan biliyorum. Ama Meslek Lisesine göre değişiklik gösterebilir (belki).

Son sene staj yapilmiyor mu

ATP isen Yaz tatilinde 4 hafta çalışacaksın. Toplam 4 gün. Yani her hafta bir kere gideceksin işe.
AMP isen Dönem içinde 4 gün iş, 1 gün okul yapacaksın.
Meslek Liselerinde tanıdıklarım/kuzenlerim var. Oradan biliyorum. Ama Meslek Lisesine göre değişiklik gösterebilir (belki).
Hocam ATP öğrencileri Toplam 40 gün staj yapmak zorundalar (12. sınıf dahil değil orasını şuan bilmiyorum). 15 gün 10. Sınıfta 25 gün 11. Sınıfta. Kendim de ATP öğrencisiyim 10. Sınıf yazında 15 gün staj yaptım. Zaten 4 günlük elemanı kim işe alıp asgari ücretin 3'te 1'ini verir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,610
Üyeler
195,679
Son üye
musa444
Geri