Neler Yeni

Meslek Lisesinden Açık Öğretim Lisesine Geçmeyi Düşünüyorum

Mr. A.G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Arda Can
Arkadaşlar merhaba meslek lisesinde son senem ve ayt tyt'de derece yapmak için çalışıyorum fakat
Meslek Lisesinde son sene 9 ay boyunca haftanın 3 günü staj görüyorum 2 günde okulda oluyorum saat 6 ya kadar genelde
Ve meslek lisesi müfredatını bilen bilir çok komik konular işleniyor malum daha 2 paragraf yazı okuyamayan kişiler var 12. sınıfa gelip
Açık öğretime geçip rahat rahat sınava çalışmayı düşünüyorum var mı Açık Öğretim Lisesinde okuyan eden?
Çok zorluyor mu?

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Burak Taha Koca
Arkadaşlar merhaba meslek lisesinde son senem ve ayt tyt'de derece yapmak için çalışıyorum fakat
Meslek Lisesinde son sene 9 ay boyunca haftanın 3 günü staj görüyorum 2 günde okulda oluyorum saat 6 ya kadar genelde
Ve meslek lisesi müfredatını bilen bilir çok komik konular işleniyor malum daha 2 paragraf yazı okuyamayan kişiler var 12. sınıfa gelip
Açık öğretime geçip rahat rahat sınava çalışmayı düşünüyorum var mı Açık Öğretim Lisesinde okuyan eden?
Çok zorluyor mu?
Bende meslek lisesinden açık öğretime geçtim,daha rahat olucağını düşünüyorum.

Nasipte varsa
indir.jpeg

İyi hocam keşke bende imam hatip geçebilsem,dinime bağlı bir insanım.
Hocam İmam Hatip Ortamı fln iyidir de ben meslek lisesinden Yeni imam hatip e geçtim.Tasinma yüzünden 9,10 Arapcasindan hatta 4,5 ders daha var onlardan sorumluyum bu seneki dersler var daha ve ben Üniversiteye hazırlanmayı düşünüyorum bu sene yavaş yavaş

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Burak Taha Koca
Hocam İmam Hatip Ortamı fln iyidir de ben meslek lisesinden Yeni imam hatip e geçtim.Tasinma yüzünden 9,10 Arapcasindan hatta 4,5 ders daha var onlardan sorumluyum bu seneki dersler var daha ve ben Üniversiteye hazırlanmayı düşünüyorum bu sene yavaş yavaş
İyi hocam hayırlı olsun ekstra dersler biraz zorlar gibi Kuran neysede diğerleri biraz ekstra olunca zor oluyor ama çalışılırsa yapılabilir tabii ki hem ilimin artmış olur din hakkında,ayrıca imam hatip ortamıda güzeldir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,538
Üyeler
163,184
Son üye
ravencrow
Top Bottom