10. sınıfın ikinci döneminden sonra geçiş yapamıyorsun. Ayrıca kontejan varsa puan pek önemli değil çok istek yoksa.sene sonu geçiş yapmak istiyorum ama ortalamam konusunda emin değilim kaç ortalama lazım?
75 yetmez mi hocam?olabilidiğince yüksek tutmaya çalış 85 90 gibi orada ki ortalama bir meslek lisesine göre çok farklı söyliyim
10. sınıfın ikinci döneminden sonra geçiş yapamıyorsun. Ayrıca kontejan varsa puan pek önemli değil çok istek yoksa.
75 yetmez mi hocam?
Okuldan okula ortalama gereksinimi değişir.
75 yetmez mi hocam?
oranın 75 i 50 60 gibi bir şey olabilir gideğin okula göre değişir75 yetmez mi hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
gireceğim okula sene başı 4 puan ortalama ile kaçırmıştım ben 74 giren 78 dioranın 75 i 50 60 gibi bir şey olabilir gideğin okula göre değişir
sizce ihtimal var mı?oranın 75 i 50 60 gibi bir şey olabilir gideğin okula göre değişir
dediğim gideğiniz okula göre değişir kendimde anadolu lisesine gittiğimden söylüyorumgireceğim okula sene başı 4 puan ortalama ile kaçırmıştım ben 74 giren 78 di
Mesaj otomatik birleştirildi:
sizce ihtimal var mı?
Ben okul değiştirmedim direk Puan ile girdimsizinkine kaç ortalama ile girildi?
Dostum 60 ile girilen anadolu okulu da var 90 ile girilemeyen anadolu lisesi de var.sizinkine kaç ortalama ile girildi?