Merhaba arkadaşlar. Lise mezunuyum. 2000 yılında doğdum. YKS çalışıyorum KPSS için, iki yıllık sağlık okuyup KPSS de şansımı deneyecektım ancak emin olamamaya başladım. tamamen şansa kalan bi şey cünkü torpilim de yok. Zaman akıp gidiyor ve KPSS gibi bir sınava şansımı bırakmak, 80-90 puanlar alıp hiçbir şey olamamakta var. Meslek sahibi olmak istiyorum çoğumuz gibi. Grafik tasarım/yazılım gibi alanları öğreneyim karar verip diyorum ancak çevrem hiç yok neredeyse. çevre genişletilebilir bu sorun değil zaten ne seçersem seçeyim cok zor olacagını bılıyorum yolumun engebeli olacağını da. Kayseri'de yaşıyorum buradan çıkmak istiyorum. En önemlisi aile evinden gitmem gerekiyor. Ve aslında bana zamanla işimde gelişebileceğim zamanla paramın artacağı bir meslek lazım. Farklı bir şehide taşınma gibi şiddetli bir isteğim var birkaç senedir. fakat bunun için de ekonomik özgürlüğümü birkaç sene içerisinde sağlamış olmam gerekiyor. sizce 2025 ve sonrası için meslek olarak hangi alanlarda ilerlenebilir? örneğin : dijitallik üzerine mi yazılımsal üzerine mi?
bir kadın/erkek farketmeksizin ekonomik özgürlüğü için işinde ilerleyebileceği, işinin ve parasının da artabileceği birkaç meslek önerir misiniz?
bir kadın/erkek farketmeksizin ekonomik özgürlüğü için işinde ilerleyebileceği, işinin ve parasının da artabileceği birkaç meslek önerir misiniz?