Neler Yeni

Meslek ve Ders Çalışma Tavsiyesi

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Selamlar!
Uzatmayı sevmem konuya uçarak giriyorum 😁

Benim hayalimde Volkswagen Scirocco arabası var gerçekten aşırı hoşuma gidiyor. Derslerimin iyi olduğu söylenemez. Şimdi asıl sorum, bu araba pahalı olduğu için maaşı iyi meslek seçmem lazım, tabii ki ilgi alanıma giren mesleklerden birisi. İlgi alanlarım nelerdir dersek bi arabaları bir de teknolojiye merakım var yani teknoloji konusunda telefondan yazılımcılığa kadar seviyorum. Peki sizden ne istiyorum ?
1-) Hangi meslekler bana uygun ? (Maaşı bol 😁)
2-) Ders çalışmayı sevmem notlarım genelde 70 felan ama şu ana kadar her hocam istersem daha iyisini yapabileceğimi söylüyor (bunu herkese söylüyorlardır heralde ama)
Scirocco'yu hayal edip çalışırım ama heralde :D
9.Sınıfım
Teşekkürler :)

En İyi Cevap
7
Selamlar!
Uzatmayı sevmem konuya uçarak giriyorum 😁

Benim hayalimde Volkswagen Scirocco arabası var gerçekten aşırı hoşuma gidiyor. Derslerimin iyi olduğu söylenemez. Şimdi asıl sorum, bu araba pahalı olduğu için maaşı iyi meslek seçmem lazım, tabii ki ilgi alanıma giren mesleklerden birisi. İlgi alanlarım nelerdir dersek bi arabaları bir de teknolojiye merakım var yani teknoloji konusunda telefondan yazılımcılığa kadar seviyorum. Peki sizden ne istiyorum ?
1-) Hangi meslekler bana uygun ? (Maaşı bol 😁)
2-) Ders çalışmayı sevmem notlarım genelde 70 felan ama şu ana kadar her hocam istersem daha iyisini yapabileceğimi söylüyor (bunu herkese söylüyorlardır heralde ama)
Scirocco'yu hayal edip çalışırım ama heralde :D
9.Sınıfım
Teşekkürler :)
Boru değil Scirocco yavrumm lafının kaynağı bulundu!

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Araba için ders çalışmak mı 😬

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap