Neler Yeni

Mesleki ve teknik anadolu lisesi hakkında

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Selamlar ilk önce 9. sınıfa yeni başliycağım meslek lisesine gitmek zorunda kaldım ve atp okumak istiyorum. Sorum her okulda amp ve atp varmı varsada herhangi bir geçiş şartı varmı tyt/ayt de amp zorunluk çıkarır mı.
(Okula ortalama ile girdim)

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
kanka meslek lisesine gidiyorum 12.sinifa geçtim te amp atp ne ya rastgele okuyorum ben galiba hiç bilmiyorum bunları

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka meslek lisesine gidiyorum 12.sinifa geçtim te amp atp ne ya rastgele okuyorum ben galiba hiç bilmiyorum bunları
atp 11. sınıfta staj yapıp 12. sınıfta üniversiteye hazırlanmanı. amp ise 12. sınıfta staj odaklı çalışıyor diye biliyorum.

Gurkanpiro

80+ Gold
atp de 11 ın yazında staj yapıyorsun ampler ıse o okul donemı ıcerısınde yapıyor

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
atp 11. sınıfta staj yapıp 12. sınıfta üniversiteye hazırlanmanı. amp ise 12. sınıfta staj odaklı çalışıyor diye biliyorum.
valla hocam bize hiç öyle bir şey sormadılar bu sene staj yapıcam işte ama benim bölümümde yeni açılmıştı onunda bi farkı olabilir daha cnc modelleme gibi okuyorum ben

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
Mehmet
Öyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üni düşünüyor isen meslek lisesine sakın gitme pişman olursun

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Anıl Aykın
Selamlar ilk önce 9. sınıfa yeni başliycağım meslek lisesine gitmek zorunda kaldım ve atp okumak istiyorum. Sorum her okulda amp ve atp varmı varsada herhangi bir geçiş şartı varmı tyt/ayt de amp zorunluk çıkarır mı.
(Okula ortalama ile girdim)
Ampden atpye geçeni görmedim. Bize de notunuz yüksekse başta o sınıfta oluyorsunuz demişlerdi. Zorluk çıkartırmı kısmı sana kalmış bir şey. Amp okuyup atp okuyandan daha fazla not alanı gördüm yani isteğe bağlı bir şey. Atp üniversiteye çalışmak için daha rahat o ayrı (Ampde de staj yerin iyiyse her türlü yaşadın zaten :D). Yaz tatilin gidiyor atpde o kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,649
Üyeler
160,723
Son üye
Pcbilgi
Top Bottom