Neler Yeni

Meslekten anadoluya geçmeyi düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan
Merhaba 9.sınıf öğrencisiyim şuan meslek lisesi okuyorum makine bölümünde ve makine ressamı olmak istiyorum fakat okulumdaki öğrenciler çok değişik tipler 1200 kişiden 200 300ü öylesine gelen tip 1000 kişide okumaya gelmiş veya kalmış tipler çok değişik bir okul okulda filan b!çak taşıyan var (hocalar gördümü okuldan atıyorlar) bilmiyorum obp puanım 83 anadolu geçmek iyi olurmu anadoluda ne yapıcam bilmiyorum bi fikir susarsanız sevinirim
NOT: Okula gram alışamadım ve sadece yakın haşır neşir olduğum 3 5 kişi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
ismail sağlam
eğer üniversite hedefin varsa geç yoksa anadolu boş zaman kaybı

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba 9.sınıf öğrencisiyim şuan meslek lisesi okuyorum makine bölümünde ve makine ressamı olmak istiyorum fakat okulumdaki öğrenciler çok değişik tipler 1200 kişiden 200 300ü öylesine gelen tip 1000 kişide okumaya gelmiş veya kalmış tipler çok değişik bir okul okulda filan b!çak taşıyan var (hocalar gördümü okuldan atıyorlar) bilmiyorum obp puanım 83 anadolu geçmek iyi olurmu anadoluda ne yapıcam bilmiyorum bi fikir susarsanız sevinirim
NOT: Okula gram alışamadım ve sadece yakın haşır neşir olduğum 3

4 senelik okumayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
ismail sağlam
12. sınıf öğrencisi olarak net şekilde söyleyebilirim ki eğer yksye kesin hazırlanmayacaksan koca 4 yıllık zaman kaybı hiçbir elle tutulur şey öğrenmiyorsun eğer üniversite okumayacaksan

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Furkan Tekemen
anadolu zaman kaybı

Yll_RGLR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
MMM_MMM
Üniversite hedefin varsa git yani. Ben güzel sanatlara gitmiştim ve sayısal/sözel derslerin çoğunu almıyorduk bu yüzden AYT falan hiç girmedim (Allahtan istediğim bölümde bu şart değildi). Hangi üniversite bölümüne gitmek istiyorsan ona göre karar vermen iyi olur ama 10. sınıf bitmeden geçiş yapman lazım (Ben de sonradan Anadolu'ya geçmek istedim ancak 10. sınıfın sonunu beklediğim için artık olmaz deyip geri çevirmişlerdi).
Bu arada 3-5 kişi yeterli tüm sınıfla dost mu olunur zaten. Üniversitede bile bir elin parmaklarını geçmez yani. Ama okul/şehir kötüyse o neden bile yeter, ben sırf o yüzden değiştirmiştim bir sene dayanamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan
Üniversite hedefin varsa git yani. Ben güzel sanatlara gitmiştim ve sayısal/sözel derslerin çoğunu almıyorduk bu yüzden AYT falan hiç girmedim (Allahtan istediğim bölümde bu şart değildi). Hangi üniversite bölümüne gitmek istiyorsan ona göre karar vermen iyi olur ama 10. sınıf bitmeden geçiş yapman lazım (Ben de sonradan Anadolu'ya geçmek istedim ancak 10. sınıfın sonunu beklediğim için artık olmaz deyip geri çevirmişlerdi).
Bu arada 3-5 kişi yeterli tüm sınıfla dost mu olunur zaten. Üniversitede bile bir elin parmaklarını geçmez yani. Ama okul/şehir kötüyse o neden bile yeter, ben sırf o yüzden değiştirmiştim bir sene dayanamadım.
Ya dediğim gibi okulda b!çaklanmaktan gasp edilmekten korkuyom Ortam gram sarmadı meslegimin üniversitesi var anadolu okuyup üniversitede mesleğimi görmek istiyorum bana anadoluda daha zararsız tipler var diye daha sıcak bakıyorum

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
XXXX
NOT: Okula gram alışamadım ve sadece yakın haşır neşir olduğum 3 5 kişi var.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/nakil-aldirmali-miyim.1001902/ konuyu okursan eğer her şey anlaşılmış benim tavsiyem değiştir bende meslekten anadoluya geçtim bu hafa

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan
https://forum.donanimarsivi.com/konu/nakil-aldirmali-miyim.1001902/ konuyu okursan eğer her şey anlaşılmış benim tavsiyem değiştir bende meslekten anadoluya geçtim bu hafa
Senle aynı kaderi yaşıyoruz dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gram memnun olamadım ve senin gibi arkadaş olaylarından korkuyom dışlandım filan diye

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Alican ekinci
anadolu mezunuyum.çok pişmanım meslek lisesine geçmediğime. yüksek sıralama hedefin yoksa üni sınavında geçme bence

benim eşş@kliğim bu arada karı kız ortamı yüzünden geçmedim birde :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kaan
Benimde 9. Sınıf makine atp 42 kişilik sınıftan 41 kişi erkek 1 kişi kız nakil aldırmayın deniyom okulda 2 kontenjan açıgı vardı 2. Sıradaydım şimdi biri başvuru yapmış onume geçmiş hayır olsun hafta olursa olur ama bence olacak ilk başvuru yaptığımda 9. Sıradaydım

anadolu mezunuyum.çok pişmanım meslek lisesine geçmediğime. yüksek sıralama hedefin yoksa üni sınavında geçme bence

benim eşş@kliğim bu arada karı kız ortamı yüzünden geçmedim birde :D
4 senelik makine düşünüyom

Benimde 9. Sınıf makine atp 42 kişilik sınıftan 41 kişi erkek 1 kişi kız nakil aldırmayın deniyom okulda 2 kontenjan açıgı vardı 2. Sıradaydım şimdi biri başvuru yapmış onume geçmiş hayır olsun hafta olursa olur ama bence olacak ilk başvuru yaptığımda 9. Sıradaydım

Dershaneye filanda gitcem üstüne

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
XXXX

Gram memnun olamadım ve senin gibi arkadaş olaylarından korkuyom dışlandım filan diye
kanki bana sorucak olursan şahsen 9ç sınıf isen daha herkes tam kaynaşmamışdır geç korkma ben şuan dışlanıyomuyum dışlanmıyorum ama canım sıkılıyo okulda onada alışırım diye düşünüyorum 2 3 haftaya

Dershaneye filanda gitcem üstüne
cuma günleri acıklanıyor eğer bi kaynak felan olmassa cıkar saat 00:00 dan sonra kontrol et

Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Paşadöner
Kardeşim 2 senelik okumayı düşünüyorsan sakın geçme bak Anadolu boş meslek öğren lütfen benim gibi yapma 4 yillik okuyacaksan geç ama 4 yıllık ne okuyacaksın ona göre cidden hukuk doktor ne bilim güzel bişey okumak istiyorsan geç ama öyle okumak için sakina sakın meslek lisesinde meslek öğren derim lideyi değiştir yada bazı meslek liseleri gerçekten olgun oluyor hocalarıyla flan küçük caplida olsa proje yapıyorlar Anadolu'da okumak için okuma pişman olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom