adim messagebox calis
1 tane butan varDoğru buton altına yazdıysanız kodda hata yok çalışması lazım.
Butonun özelliklerinden ismini kontrol edermisin
Bağlantı kopmuş olabilir buttona tasarım ekranından çift tıklarmısın bağlantıyı geri kurması lazımAlıntıyı görüntüle
isim dogru
Yine olmaz iseBağlantı kopmuş olabilir buttona tasarım ekranından çift tıklarmısın bağlantıyı geri kurması lazım
denedim ama hala calismiyorBağlantı kopmuş olabilir buttona tasarım ekranından çift tıklarmısın bağlantıyı geri kurması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yine olmaz ise
Özelliklerden events e geç ordaki eventlerden click i bu sağ tarafındaki kutu boş ise oraya yazdığın metodu bağla
Hocam 2 sinide denediyseniz hala olmuyosa yeni bi formapp açın en temizidenedim ama hala calismiyor
hocam events den button1_click1 seciliydi onu button1_click ile degistirince duzeldi yardim etmek icin ugrastiginiza tesekkur ederimHocam 2 sinide denediyseniz hala olmuyosa yeni bi formapp açın en temizi
Rica ederim her zamanhocam events den button1_click1 seciliydi onu button1_click ile degistirince duzeldi yardim etmek icin ugrastiginiza tesekkur ederim
if koşulu ne alaka hocam, butona basınca ekrana mesaj yazacak.İf koşulu eksik. Argumansız işlem olmaz. Benzer örnekler ile kıyasla. İnternet'te tonlarcasını bulabilirsin.