Neler Yeni

Mesut Özilin büyük hayranıyım kendisiyle tanışmak istiyorum?

serwintes

80+ Gold
başakşehir maçlarını izle.ne kadar frikik varsa adamdan alıyorlar doğru düzgün pas gelmiyor mesuta.evet fbde iyi değildi pek ama rmde ronaldo ile oynarken fbde serdar dursun ile oynadı bir de burdan bak
hocam ama şimdi sen bizim gibi bakamazsın duruma adama resmen aşıksın
hangi taraftara sorsan gs ye attığı gol dışında hiç önemli hareketini hatırlamaz çünkü yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada tesislere tamamen mesut kombinle gidersen bide atkı açarsan güvenliğe söylersen alırlar
ama bu ara deneme boşuna deprem falan işi varken senle mi uğraşacaklar

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Özil Fanı Bir Genç
hangi taraftara sorsan gs ye attığı gol dışında hiç önemli hareketini hatırlamaz çünkü yoktu

bu arada tesislere tamamen mesut kombinle gidersen bide atkı açarsan güvenliğe söylersen alırlar
evet rmde arsdaki kadar gösterişli değildi zaten gs maçı fbdeki prime maçtı ama 2 sene kadro dışı kalmışsın ve senle oynayan adamlar belli aga

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
arkadaşlar Mesut Özil'in resmen aşığıyım erkeğim ama aşığım dediğim çok bağlıyım adama,onunla bir şekilde tanışmak istiyorum ne yapayım tesislere falanmı gideyim,arsenal döneminden beridir takip ediyorum rüyamda bile görüyorum sınıf arkadaşlarıma da sorsanız idolümün özil olduğunu bilir kızlar dahil yani çok seviyorum adamı ama koskoca Mesut Özil benimle tanışır mı?ne yapmam lazım mutlaka tanışmamız gerek
Şöyle zamanda senin gibi çocuklar troll konu açıyor vaktini buna harcıyor ya üzülüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Özil Fanı Bir Genç
Şöyle zamanda senin gibi çocuklar troll konu açıyor vaktini buna harcıyor ya üzülüyorum
bu çocukça bir hareket değil kafama takıldı ve buraya yazdım bu forumda yazılan o kadar saçma konu var ki

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
Bu kadar uğraştığına değmez görüşünce bu muymuş yani der devam edersin hep böyledir ayrıca bir insana bu kadar takıntılı olmanı önermem

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Özil Fanı Bir Genç
hocam saplantılı olmuşsun adama valla sıkıntı yaşarsın ileride karınla mutlu hayatın olmaz
reis haklısın biliyorum ama çoğu kişi böyle ronaldo için de messi için de lebron içinde böyle kişiler var

serwintes

80+ Gold
reis haklısın biliyorum ama çoğu kişi böyle ronaldo için de messi için de lebron içinde böyle kişiler var
1675975929600.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Özil Fanı Bir Genç

aga zaten 1 ay sonra falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom