Metal Gear Solid Delta: Snake Eater alınır mı?

Gamepass ara sıra güzel oyun gelirse aylık alıp oynuyorum. Ama asıl amacım Steam kütüphanemi büyütmek. Şöyle hikayesi güzel ya da saatlerce oynayabileceğim bir oyun olursa güzel olur. Sadece hikayesi güzel olursa da olur uzun olmasına gerek yok.
hesabına bakındım güzel oyunları oynamışsın oyundan anlıyorsun ben önersem bile zaten biliyorsundur fakat yinede yazayım
(tüm önerebileceklerimi oynamışsın engelliyorum)
ori black mesa ve BioShock neden bitirmedin
uncharted 4 bitirdin dimi
elden ring oynamaşsın ama dark sousları oynadınmı
kingdom come az oynayıp bırakmışssın ben 1 çok sevmiştim fakat herkese göre değil
assassin's creedlere ,mafia serisi, batman serisi ve max payne bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamepass ara sıra güzel oyun gelirse aylık alıp oynuyorum. Ama asıl amacım Steam kütüphanemi büyütmek. Şöyle hikayesi güzel ya da saatlerce oynayabileceğim bir oyun olursa güzel olur. Sadece hikayesi güzel olursa da olur uzun olmasına gerek yok.
gameepassı sorma sebebim ındıana jones oradan oynasan daha iyi o kadar para vermeye gerek yok

hesabına bakındım güzel oyunları oynamışsın oyundan anlıyorsun ben önersem bile zaten biliyorsundur fakat yinede yazayım
ori black mesa ve BioShock neden bitirmedin
uncharted 4 bitirdin dimi
elden ring oynamaşsın ama dark sousları oynadınmı
kingdom come az oynayıp bırakmışssın ben 1 çok sevmiştim fakat herkese göre değil
assassin's creedlere ,mafia serisi, batman serisi ve max payne bakabilirsin
Hocam ori böyle masal anlatır gibi hikaye anlattığı için biraz sıktı. Black Mesayı orjinal half life'ı bitirdiğim için bir daha oynamaya gerek duymadım. Bioshock'ları da pc almadan önce bir youtuber'dan izlemiştim. Uncharted 4 bitirdim. Diğer Dark Souls'ları eski gelir diye oynamadım. Bir tek DS3 oynamak aklımda o da fiyatı çok diye şimdilik almıyorum indirimsiz almam onu. Kingdom Come 1'i aldığımda Kingdom Come 2'de çıkmıştı bende ikinci oyundan direk başlarım diye ilk oyunu oynamadım sonra da Kingdom Come 2'yi oynamak da nasip olmadı. AC'nin Ezio serisini bundan yıllar önce korsan oynadım. Valhalla'ya dün başladım güncel olarak oynuyorum ama çok devamını getirebileceğimi sanmıyorum çünkü çok ubisoft kafası oyun. Mafia serisini ve Batman serisini Epic'den aldım bitirdim. Max Payne 2 oynadım sadece de.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bu arada.

Seriye hiç başlamadıysan alabilirsin zaten dost da belirtiyor
Şimdilik alacağım gibi hocam. Teşekkürler.

gameepassı sorma sebebim ındıana jones oradan oynasan daha iyi o kadar para vermeye gerek yok
Onu da ilk çıktığında oynadım hocam.

(tüm önerebileceklerimi oynamışsın engelliyorum)
ASKFGAHKDFGADG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,484
Üyeler
183,126
Son üye
tyln
Geri