Neler Yeni

metin 2 tarzı bir oyun önerisi

acrylaoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda
2005 doğumluyum metin 2 tarzı ya da knight online tarzı şeyler hiç oynamadım çok da hevesim var bu tarz arkadaşımla yeni başlayıp oynayabileceğimiz oyun var mıdır knight online falan da olabilir eski yeni farketmez şuan en iyisi hangisidir önerileri alabilir miyim ?

Mercy1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yaşarcan ersayın
Mmorpg oyunlar biraz müptela işi artık. En son albion online oynuyordum. Uluslararası server olması, oyun mantığı, karakterin bir sınıfının olmaması istediğin zaman istediğin silahı veya zırhı giyebiliyor olmak, oyun içi içeriğin fazla olması nedeniyle çok güzel. Knight online ve metin 2 oynanışına da yakın sayılabilir. Öneririm ama mmorpg oyunlar çok sararsa başından kaldırmıyor işte

acrylaoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mmorpg oyunlar biraz müptela işi artık. En son albion online oynuyordum. Uluslararası server olması, oyun mantığı, karakterin bir sınıfının olmaması istediğin zaman istediğin silahı veya zırhı giyebiliyor olmak, oyun içi içeriğin fazla olması nedeniyle çok güzel. Knight online ve metin 2 oynanışına da yakın sayılabilir. Öneririm ama mmorpg oyunlar çok sararsa başından kaldırmıyor işte
oyunun görünüşü fazla yumuşak geldi daha keskin grafikli oyunlar var mı ?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
2005 doğumluyum metin 2 tarzı ya da knight online tarzı şeyler hiç oynamadım çok da hevesim var bu tarz arkadaşımla yeni başlayıp oynayabileceğimiz oyun var mıdır knight online falan da olabilir eski yeni farketmez şuan en iyisi hangisidir önerileri alabilir miyim ?
Artık güzel MMORPG oyunlar geliştirilmiyor TR ye bi ara Yulgang 2 gelmişti güzel oyundu ama değeri bilinmedi o dönemler Metin 2 ve Wolfteam oynuyordu çoğunluk
https://store.steampowered.com/app/109600/Neverwinter/ Bu oyunun dili eskiden Türkçeydi güzel oyundu Türkçe olsa bende başlarım buna

acrylaoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
albion online başlamayı düşünüyorum o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri