Neler Yeni

METİN2 İÇİN EN İYİ İŞLEMCİ?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
reis sen para kazanmıyo musun zevkine mi oynuyorsun
ve sence metin2 mi bu konuda yoksa knight online mı önerirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

intel ısınmaz demiyorum amd kadar ısınmaz diyorum
İşte bu cahillik. AMD son nesil ile neredeyse ısınmıyor bile. Git biraz araştırma yap sonra insanlara öneri yap, yanlış bilgilendirme yapıp insanların almaması gereken ürünleri öneriyorsunuz.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Metin2 hesabına da PC fiyatı kadar yatırman lazım yoksa kazanaman, boşa uğraş bence
hocam knightta hiç bir bilgim yok 1-2 ay oyunu piyasayı kavrasam 5 10 hesapla kassam hiç mi kazancı olmaz hani üç beş bir şey de mi getirmez

iamgkmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Musa Gökmen
Hocam sizin bütçeniz ne? Ona göre öneri yapalım.
Bütçe sıkıntı yok reis 7950x3d sipariş etmiştim sonra intel al dediler birşeyler söylediler iptal ettim emin olmadan almayayım diye.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçe sıkıntı yok reis 7950x3d sipariş etmiştim sonra intel al dediler birşeyler söylediler iptal ettim emin olmadan almayayım diye.
Intel önermiyorum, ölü soket, seneye soket tipi değişecek zaten. Am5 kanadında en güçlü oyun işlemcisi olan 7800x3d alabilirsiniz.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Elmeryy merak ettim komik olan ne?
Ben yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum. Intel bu sene zaten hem soket değişecek, hemde rezalet bir seri çıkardılar. Kartlar hem ısınıyor hemde önce ki nesilin üstüne hiç bir şey katmamışlar. 14900k diyorsunuz, geçen sene çıkmış olan 7800x3d gibi bir işlemciye azıcık dahi yaklaşamıyor. Intel 12900k ile DDR5 platformuna geçtiğinde AMD Intel ile dalga geçercesine DDR4 platformunda 12900k'yı ezen 5800x3d'yi tanıtmıştı. Eskiden olsa Intel iyi derdik fakat bu şirket kendi topuğuna sıkmaktan başka bir şey yapmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,279
Üyeler
164,465
Son üye
1carina
Top Bottom