Neler Yeni

Yardım Metro 2033 Redux Kütüphane Save

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Aylar sonra en korktuğum bölüme geldim ve en az 4 başarısız denemeden sonra hâlâ geçmedim ki bölümün en başındayım. Çok fazla gerildim. Kütüphaneden hemen sonra ya da kütüphanecilerden kurtulduktan sonra devam edebileceğim save var mı?
Metro 2033 Redux Epic Games

Ilar

80+ Bronze
Aylar sonra en korktuğum bölüme geldim ve en az 4 başarısız denemeden sonra hâlâ geçmedim ki bölümün en başındayım. Çok fazla gerildim. Kütüphaneden hemen sonra ya da kütüphanecilerden kurtulduktan sonra devam edebileceğim save var mı?
Öldürmek zorunds değilsin koşarak geçebilirsin kapıdan sonra sola doğru tırman aradan geç. Peşinde olmuyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

TİTAN.

80+ Platinum
Kütüphaneciler sadece ses tepki verenler mi oluyordu eğer onlarsa sadece otur ve yavaşça ilerle diğer türlü ise arkadaşın dediği denenebilir

• Beğen

Ilar

80+ Bronze
Kütüphaneciler sadece ses tepki verenler mi oluyordu eğer onlarsa sadece otur ve yavaşça ilerle diğer türlü ise arkadaşın dediği denenebi
Sadece sese evet ama yakından geçince de tepki veriyorlar

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öldürmek zorunds değilsin koşarak geçebilirsin kapıdan sonra sola doğru tırman aradan geç. Peşinde olmuyorlar
Evet öldürmek zorunda değilim ama o aksiyonda ben baya geriliyorum bildiğim yolu bile bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kütüphaneciler sadece ses tepki verenler mi oluyordu eğer onlarsa sadece otur ve yavaşça ilerle diğer türlü ise arkadaşın dediği denenebilir
Hayır hayvan(abartma anlamında) gibi bişi. Vicdansız yaratıklar kodumu otutturuyor

TİTAN.

80+ Platinum
Evet öldürmek zorunda değilim ama o aksiyonda ben baya geriliyorum bildiğim yolu bile bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır hayvan(abartma anlamında) gibi bişi. Vicdansız yaratıklar kodumu otutturuyor
Kanka onlara vurma zamanla bekle onlar önünden geçsin gitsin öyle geçebilirsin

• Beğen

Ilar

80+ Bronze
Bnece o gerginliği yaşayarak koş 2-3 denemede yolu bulursun.

• Beğen

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kütüphane görevi baya zordu bende gerilmiştim ama yapmıştım ya yaparsın bence. Sakince bitirmeye çalış.

• Beğen

ahmetbirs

80+ Bronze
gözlerinin içine bak o zaman seni kontrol edip gidiceklerdir ama bu anı o bölümden cıkana kadar 3 4 defa yaşarsın :D

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Save var mıdır?