Arthur Morganx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 424
arkadaşlar metro redux oynadım 1 saat zor dayandım bu oyunu bıtırmeden exodus oynarsam cok sey kacırırımyım
Çok şey kaçırırsın. Bırakma sebebin korkuysa diğer oyunlar o kadar korkunç değil ama gerilim devam ediyor. Tüm seriyi her şeyi yaparak 80 saatte bitirdim 2033 oynamadan Last Light bile oynama.arkadaşlar metro redux oynadım 1 saat zor dayandım bu oyunu bıtırmeden exodus oynarsam cok sey kacırırımyım
Korku değilde grafikler karekterlerin animasyonları filan çok kötü geldi eski bir oyun oldugu için oda sanırımÇok şey kaçırırsın. Bırakma sebebin korkuysa diğer oyunlar o kadar korkunç değil ama gerilim devam ediyor. Tüm seriyi her şeyi yaparak 80 saatte bitirdim 2033 oynamadan Last Light bile oynama.
Bu yıl sıfırdan başlayıp bitirdim çıktığı yıldaki oyunların çoğuna göre hâlâ çok iyi bir oyun. Grafikler de kötü Redux PS4 ve XONE çıkış yaptığı için çıktı. Hikaye anlamında neredeyse hiçbir şey anlamazsın.Korku değilde grafikler karekterlerin animasyonları filan çok kötü geldi eski bir oyun oldugu için oda sanırım
Ben de oynadım, beni de çok sıkmıştı.arkadaşlar metro redux oynadım 1 saat zor dayandım bu oyunu bıtırmeden exodus oynarsam cok sey kacırırımyım