Neler Yeni

metro exodus vs batlefield 5

şahin doğan

80+ Platinum
siz hangi oyunu oynardınız ve neden ?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Tarzlar çok farklı yalnız.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Metro exodus oynardım online oyunlardan fazla hoşlanmam kötü oynuyorum çünkü sonra küfür yağmuruna tutuluyorum küfür yememek için league of legends de batı avrupa serverine geçmiştim:D

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Metro Exodus oynadım, bu benim fikir yürüttüğüm bir olay ama onun için yapıldığını düşünüyorum; karakteri benimsememiz için hiç konuşturmamışlar sesini hiç duymuyoruz ve hiçbir yerde gözükmüyor karakterimiz. Hikayenin içine o kadar güzel giriyorsun ki karakteri unutmamak için uzun bir süre başka oyun oynamadım. BF5 oynamadım hiç ama sadece adam vur mantığı olan bir oyun gibi geliyor ama metro da öyle değil. Kafamıza göre bam güm saldıramıyoruz mermi bitiyor, bazı yerlerde gizli ve taktiksel gitmek gerekiyor, mapteki ayrıntılar çok güzel. Bir göreve giderken haritadaki başka bir yer dikkatinizi çekip bir anda farklı bir aksiyonun içine girebiliyorsun. Ben Metro öneririm yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca metronun türkçe yaması varmış ben yamasız oynamıştım birazcık anlayabiliyorum ingilizce o yüzden çok kopmadım oyundan ama bir de türkçe yama yaparsan tadından yenmez.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
İkisini de oynamazdım çünkü 1 FPS yeterli sayılmaz.

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Metro serisinin 3 kitabını da okumuş birisi olarak Metro alırdım fakat Metro'nun beni üzen bir yanı var.

Yanlızlık hissi, kitabında bu kadar yalnız değiliz, sürekli yanımızda bir arkadaş var.

O yüzden beni tek takıldığımız yerler pek sarmadı ama bol bol dışarıya çıktığımız için güzel.

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Metro serisinin 3 kitabını da okumuş birisi olarak Metro alırdım fakat Metro'nun beni üzen bir yanı var.

Yanlızlık hissi, kitabında bu kadar yalnız değiliz, sürekli yanımızda bir arkadaş var.

O yüzden beni tek takıldığımız yerler pek sarmadı ama bol bol dışarıya çıktığımız için güzel.
Kişiye göre değişir ama tabii ki, mesela ben de tek başıma gizli gizli her gördüğüm ışık saçan şeyi söndürerek karanlıklardan ilerleyip tek tek indirmeyi seviyorum adamları. Yalnız olmam gerekiyor böyle gizli gizli yapabilmem için :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kişiye göre değişir ama tabii ki, mesela ben de tek başıma gizli gizli her gördüğüm ışık saçan şeyi söndürerek karanlıklardan ilerleyip tek tek indirmeyi seviyorum adamları. Yalnız olmam gerekiyor böyle gizli gizli yapabilmem için :)
Ama tabii ki her işi bize kitliyorlar o ayrı, Artyom sen yaparsın hadi oğlum git oğlum gel oğlum :D

Top Bottom