şahin doğan
80+ Platinum
siz hangi oyunu oynardınız ve neden ?
BF5 metro exodusu sevmedimsiz hangi oyunu oynardınız ve neden ?
Aynen dostum caspian mapinde 40 fps gördüm o bile rahatsız etti sen de haklısınİkisini de oynamazdım çünkü 1 FPS yeterli sayılmaz.
2 oyunun tek ortak noktası fps olması sanırımsiz hangi oyunu oynardınız ve neden ?
Kişiye göre değişir ama tabii ki, mesela ben de tek başıma gizli gizli her gördüğüm ışık saçan şeyi söndürerek karanlıklardan ilerleyip tek tek indirmeyi seviyorum adamları. Yalnız olmam gerekiyor böyle gizli gizli yapabilmem içinMetro serisinin 3 kitabını da okumuş birisi olarak Metro alırdım fakat Metro'nun beni üzen bir yanı var.
Yanlızlık hissi, kitabında bu kadar yalnız değiliz, sürekli yanımızda bir arkadaş var.
O yüzden beni tek takıldığımız yerler pek sarmadı ama bol bol dışarıya çıktığımız için güzel.
Ama tabii ki her işi bize kitliyorlar o ayrı, Artyom sen yaparsın hadi oğlum git oğlum gel oğlumKişiye göre değişir ama tabii ki, mesela ben de tek başıma gizli gizli her gördüğüm ışık saçan şeyi söndürerek karanlıklardan ilerleyip tek tek indirmeyi seviyorum adamları. Yalnız olmam gerekiyor böyle gizli gizli yapabilmem için