Metro Last Light Redux save'i kaybettim.

KasapBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,173
Oyun oynadım 1 sat 1.5 saat kadar. 'Bir Arkadaş' bölümüne kadar geldim solda yuvarlak işaret dönüyor save alır diye oyundan çıktım savem yok. Nasıl indirebilirim veya getirebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilen yokmu ya

Oyun oynadım 1 sat 1.5 saat kadar. 'Bir Arkadaş' bölümüne kadar geldim solda yuvarlak işaret dönüyor save alır diye oyundan çıktım savem yok. Nasıl indirebilirim veya getirebilirim.

bilen yokmu ya
Otomatik save alması lazımdı dikkatlice baktın mı ?
Kanka tavsiye istersen bir daha oyna çok oynamamışsın zaten yada videolarını izleyerekte bitirebilirsin bendede bu tarz bir olay yaşanmıştı sonra kendi kendine gelmişti 🤔

Otomatik save alması lazımdı dikkatlice baktın mı ?
Kanka tavsiye istersen bir daha oyna çok oynamamışsın zaten yada videolarını izleyerekte bitirebilirsin bendede bu tarz bir olay yaşanmıştı sonra kendi kendine gelmişti 🤔
Oto save e nerden bakıcam

Dönen işaret bitmeden önce çıkmış olabilirsiniz.

Dönen işaret bitmeden önce çıkmış olabilirsiniz.
Yok bitiyordu kaç kez dönen işaret geldi baya ilerledim. Baştan başliyacağım bir şey yapmam gerekirmi ? Yada oyun ortası manuel kayıt yokmu ?

Yok bitiyordu kaç kez dönen işaret geldi baya ilerledim. Baştan başliyacağım bir şey yapmam gerekirmi ? Yada oyun ortası manuel kayıt yokmu ?
Hiç bilmiyorum ben sıkıntısız bitirmiştim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

bilen yokmu ya
knk ben witcher 3 oynarken 1 gün sabah 9 dan saat 16 ya kadar oynadığım save m gitmişti baya saatlik ,oyuna yeniden başlamıştım senin durum gene iyi arkaya video aç izlerken oyna easyde, gelince kaldığın yere normal başlarsın.
Çok İyi Oyun Sakın Bırakma Oynamayı

knk ben witcher 3 oynarken 1 gün sabah 9 dan saat 16 ya kadar oynadığım save m gitmişti baya saatlik ,oyuna yeniden başlamıştım senin durum gene iyi arkaya video aç izlerken oyna easyde, gelince kaldığın yere normal başlarsın.
Çok İyi Oyun Sakın Bırakma Oynamayı
Baya ilerledim. Baştan başladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,601
Üyeler
186,508
Son üye
Vinesync
Geri