Mevcut sistemimi update ettim valorantın yükleme ekrarnında reset atıyor

Policeman

80+
Reaksiyon skoru
124
arkdaslar eski sistemimin üzerine update ettiğim şeyler şunlar rx 570 vardı rx7700xt nitro modeli ve 750w psu aldım valorant veya lolün yükleme ekrarnında yerli yersiz reset atıyor sadece valorant için değil loldede keza böyle sıkıntılar yapıyor.

bilgisayarımı tamiriciye gönderdim bana geri cevabı ekran kartı beslemesi ve anakart beslemesinde problem var dedi fakat ekran kartım sıfır sayılacak durumda. aklım durdu resmen anakarttan böyle bir problem yapması gibi bir durum söz konusu olurmu b450 gaming x model anakartım var b550 model bir anakart sipariş ettim ve artık gerçekten pcden sıkıldım çok rica ediyorum yardımcı olursanız ciddi mutlu olurum iyi forumlar.

arkdaslar eski sistemimin üzerine update ettiğim şeyler şunlar rx 570 vardı rx7700xt nitro modeli ve 750w psu aldım valorant veya lolün yükleme ekrarnında yerli yersiz reset atıyor sadece valorant için değil loldede keza böyle sıkıntılar yapıyor.

bilgisayarımı tamiriciye gönderdim bana geri cevabı ekran kartı beslemesi ve anakart beslemesinde problem var dedi fakat ekran kartım sıfır sayılacak durumda. aklım durdu resmen anakarttan böyle bir problem yapması gibi bir durum söz konusu olurmu b450 gaming x model anakartım var b550 model bir anakart sipariş ettim ve artık gerçekten pcden sıkıldım çok rica ediyorum yardımcı olursanız ciddi mutlu olurum iyi forumlar.
Bozuk ekran kartı muhtemelen, klasik amd bu yüzden almayın diye öneriyoruz

o zaman bir garantiye yollamalıyım sizce anakartı iptal etsemmi ne dersiniz?

o zaman bir garantiye yollamalıyım sizce anakartı iptal etsemmi ne dersiniz?
Garantiye yollarsan sorunun çözülme ihtimali yüksek ama türklerin iq sü 70-80 lerde olduğundan dolayı sorun yokmuş gibi geride yollayabilirler ama sistemi yeni aldıysan iade et amd tavsiye etmiyorum hiçbir zaman ben

hbden almıştım sadece ekran kartı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,337
Üyeler
184,295
Son üye
efeberkbey
Geri