İki versiyonu var standsız olanı almışsın.Meyer Gamingten Gamesir Cyclone 2 modelini satın aldım fakat sanırım bunda sarj istasyonu yok. Meyergaming yazdım ama dönüs yapmadilar henuz. Bilgisi olan var mi?
Şarj standsız versiyon diye biliyorum. Öyle olsa resmini de ona göre koyuyorlar zaten genelde. Versiyon olarakta standart yazmışlar sanırım yok standı.Meyer Gamingten Gamesir Cyclone 2 modelini satın aldım fakat sanırım bunda sarj istasyonu yok. Meyergaming yazdım ama dönüs yapmadilar henuz. Bilgisi olan var mi?
Şarj standsız versiyon diye biliyorum. Öyle olsa resmini de ona göre koyuyorlar zaten genelde. Versiyon olarakta standart yazmışlar sanırım yok standı.
Tamam iptal ediyorum o zaman teşekkürler.İki versiyonu var standsız olanı almışsın.
Butce nedirTamam iptal ediyorum o zaman teşekkürler.
Bu ürün yan saticilarda cok absurt fiyatlara satiliyor. Tekrar stoklara ne zaman gelir bilmiyorum. Baska oneriniz var mi? Kaucuk kaplama olmayacak.
Bütce olarak cikarim fiyatini hak eden birsey olursa 5-6k ya.Butce nedir
Kaucuk kaplamasiz istiyorum. Bulamazsam cyclone 2 bekleyecem ama beklemekten sıkıldım acikcasi varsa iyi birsey kaucuksuz alacam direkGameSir G7 Pro Wired Controller for Xbox Series X|S, Xbox One, Wireless Gamepad for PC&Android with TMR Sticks, Hall Effect Analog Triggers, 1000Hz Polling Rate, 3.5mm Audio Jack - White : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
GameSir G7 Pro Wired Controller for Xbox Series X|S, Xbox One, Wireless Gamepad for PC&Android with TMR Sticks, Hall Effect Analog Triggers, 1000Hz Polling Rate, 3.5mm Audio Jack - White : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Tasarımlıya bütçem çıkar diyorsan:
GameSir G7 Pro Wired Controller for Xbox Series X|S, Xbox One, Wireless Gamepad for PC&Android with TMR Sticks, Hall Effect Analog Triggers, 1000Hz Polling Rate, 3.5mm Audio Jack - Black : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
GameSir G7 Pro Wired Controller for Xbox Series X|S, Xbox One, Wireless Gamepad for PC&Android with TMR Sticks, Hall Effect Analog Triggers, 1000Hz Polling Rate, 3.5mm Audio Jack - Black : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.trGameSir G7 Pro Wuchang Fallen Feathers Edition 3 Mod Kablosuz TMR Sticks, Hall Effect Analog Controller Xbox Series X|S, Xbox One, Android ve Windows : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
GameSir G7 Pro Wuchang Fallen Feathers Edition 3 Mod Kablosuz TMR Sticks, Hall Effect Analog Controller Xbox Series X|S, Xbox One, Android ve Windows : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Tirtik sorun degil plastik oluyor zaten yeter ki kaucuk olmasin. Yazilimli ve tetik titresimli var bu ayarda baska? Fiyat cikabilirim biraz daha sorun degilBen de bu ürünün yeşili var. Arkası tırtıklı ama kauçuk gibi hissettirmiyor. Xbox kolundaki tırtıklı kısıma benziyor.
![]()
EasySMX D10 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Drift & Dead Zone
EasySMX D10 - Kablosuz Gamepad - Yeşil Özel EasyPos ™ D-pad EasySMX’in özel EasyPos ™ teknolojisi ile güçlendirilen D-pad, yıldırım hızında, milisaniye düzeyinde yanıt ve ultra hassas 8 yönlü hareket kontrolü sağlar. Yeni Nesil TMR Stickler Sektör lideri TMR çubuklarla birlikte gelen D10...shop.connectgame.com.tr![]()
EasySMX D10 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Drift & Dead Zone
EasySMX D10 - Kablosuz Gamepad - Mor Özel EasyPos ™ D-pad EasySMX’in özel EasyPos ™ teknolojisi ile güçlendirilen D-pad, yıldırım hızında, milisaniye düzeyinde yanıt ve ultra hassas 8 yönlü hareket kontrolü sağlar. Yeni Nesil TMR Stickler Sektör lideri TMR çubuklarla birlikte gelen D10, tüm...shop.connectgame.com.tr
Özellik olarak GameSir Cyclone 2 benzer şeyleri var. Tek sıkıntısı yazılımı yok.
Bu cyclone 2 ile ayni ayarda mi?Bunun arkası sadece tırtıklı ise alınabilir. Kullananlardan veya inceleme yapanlardan bakılabilir.
![]()
GuliKit KK3 MAX Black Smartrigger Hall Effect Destekli Kablosuz Gamepad (NS39)
Çıkarılabilir, Değiştirilebilir ve Yeniden Uygulanabilir Daha Fazla Kontrol ve Daha Kişiselleştirilmiş Bir Oyun Tarzı Ortaya Çıkarınwww.gaming.gen.tr
![]()
GuliKit KK3 MAX White Smartrigger Hall Effect Destekli Kablosuz Gamepad (NS39)
Çıkarılabilir, Değiştirilebilir ve Yeniden Uygulanabilir Daha Fazla Kontrol ve Daha Kişiselleştirilmiş Bir Oyun Tarzı Ortaya Çıkarınwww.gaming.gen.tr