Yardım Gamesir Cyclone 2 Şarj İstasyonu Yok

Aquarius

80+
Reaksiyon skoru
21
Meyer Gamingten Gamesir Cyclone 2 modelini satın aldım fakat sanırım bunda sarj istasyonu yok. Meyergaming yazdım ama dönüs yapmadilar henuz. Bilgisi olan var mi?

Meyer Gamingten Gamesir Cyclone 2 modelini satın aldım fakat sanırım bunda sarj istasyonu yok. Meyergaming yazdım ama dönüs yapmadilar henuz. Bilgisi olan var mi?
İki versiyonu var standsız olanı almışsın.

Şarj standsız versiyon diye biliyorum. Öyle olsa resmini de ona göre koyuyorlar zaten genelde. Versiyon olarakta standart yazmışlar sanırım yok standı.

Şarj standsız versiyon diye biliyorum. Öyle olsa resmini de ona göre koyuyorlar zaten genelde. Versiyon olarakta standart yazmışlar sanırım yok standı.
İki versiyonu var standsız olanı almışsın.
Tamam iptal ediyorum o zaman teşekkürler.

Bu ürün yan saticilarda cok absurt fiyatlara satiliyor. Tekrar stoklara ne zaman gelir bilmiyorum. Baska oneriniz var mi? Kaucuk kaplama olmayacak.

Son düzenleme:

Tasarımlıya bütçem çıkar diyorsan:

Tasarımlıya bütçem çıkar diyorsan:
Kaucuk kaplamasiz istiyorum. Bulamazsam cyclone 2 bekleyecem ama beklemekten sıkıldım acikcasi varsa iyi birsey kaucuksuz alacam direk

Ben de bu ürünün yeşili var. Arkası tırtıklı ama kauçuk gibi hissettirmiyor. Xbox kolundaki tırtıklı kısıma benziyor.

Özellik olarak GameSir Cyclone 2 benzer şeyleri var. Tek sıkıntısı yazılımı yok.

Ben de bu ürünün yeşili var. Arkası tırtıklı ama kauçuk gibi hissettirmiyor. Xbox kolundaki tırtıklı kısıma benziyor.

Özellik olarak GameSir Cyclone 2 benzer şeyleri var. Tek sıkıntısı yazılımı yok.
Tirtik sorun degil plastik oluyor zaten yeter ki kaucuk olmasin. Yazilimli ve tetik titresimli var bu ayarda baska? Fiyat cikabilirim biraz daha sorun degil

Bunun arkası sadece tırtıklı ise alınabilir. Kullananlardan veya inceleme yapanlardan bakılabilir.

Bunun arkası sadece tırtıklı ise alınabilir. Kullananlardan veya inceleme yapanlardan bakılabilir.

Bu cyclone 2 ile ayni ayarda mi?

Hayır, Cyclone 2 gibi TMR stick, mekanik tuşlar ve şarj docku içeren D10.

Geri