Neler Yeni

Meyve şekeri ile toz seker arasında ne fark var

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Arkadaslar toz seker ile muzdan gelen seker aynı degil mi ? Sonucta toz seker de pancardan yapılıyor diye biliyorum

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaslar toz seker ile muzdan gelen seker aynı degil mi ? Sonucta toz seker de pancardan yapılıyor diye biliyorum
baktığımızda bildiğim kadarı ile ikisi de Sükroz içeriyor ama pancar şekerini ne yapıyorlar ne ediyorlar bilmiyorum.
Ancak toz şekerler işlemden geçiyor bu yüzden işlenmemiş bir meyveden almanız daha yararlı olur.

Son düzenleme:
Meyve şekeri fruktoz, toz şeker Glikozla Fruktozun birleşiminden oluşuyor, bu yüzden biraz daha farklı.
Toz şekerin pancar kullanırak üretilmesi yine Glikoz ve Fruktozun birleşmesi olduğunu değiştirmiyor.
baktığımızda bildiğim kadarı ile ikisi de Sükroz
Meyve şekeri sükroz değil, fruktoz.

TİTAN.

80+ Platinum
Meyve şekeri fruktoz, toz şeker Glikozla Fruktozun birleşiminden oluşuyor, bu yüzden biraz daha farklı.
Toz şekerin pancar kullanırak üretilmesi yine Glikoz ve Fruktozun birleşmesi olduğunu değiştirmiyor.

Peki hangisi daha faydalı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Bildiğim kadarı ile meyve o şekilde depo ediyor ama monomerlerinden biri evet fruktoz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,570
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06
Top Bottom