Mezun oldum işsiz kaldım.

FareV

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Merhaba arkadaşlar yeni mezun oldum ve iş bulamıyorum internetten yardımcı uygulamalara baktım fakat herkes tecrübeli birisini istiyor,
Web tasarım alanında başlangıç seviyesinin biraz üstündeyim ve bir firma da iş bulmak istiyorum nasıl daha rahat iş bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Türkiye'de ki gencin normal bir günü olr gibi
Kanka para kazanmam lazım aileden para almak istemiyorum normal olarak ve şuan garsonluk vs. yapmak benim açımdan boş geliyor çünkü bir meslek olarak görmüyorum uzun süreli çalışabileceğim ve cocukluktan beri hedefim olan kodlamaya şimdi başlamak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar yeni mezun oldum ve iş bulamıyorum internetten yardımcı uygulamalara baktım fakat herkes tecrübeli birisini istiyor,
Web tasarım alanında başlangıç seviyesinin biraz üstündeyim ve bir firma da iş bulmak istiyorum nasıl daha rahat iş bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Allah Güzel bir is ve Bol hayırlı Kazanc nasib etsin.
Kendinizi Üzmeyin 21.yy Dünyasında olanaklar çok Bulursunuz böyle bilindik sitelere Göz Gezdirin.
En Kötü forumumuzda bazen Ücretli alım yapabiliyor.

Allah Güzel bir is ve Bol hayırlı Kazanc nasib etsin.
Kendinizi Üzmeyin 21.yy Dünyasında olanaklar çok Bulursunuz böyle bilindik sitelere Göz Gezdirin.
En Kötü forumumuzda bazen Ücretli alım yapabiliyor.
Güzel sözlerin için teşekkür ederim ilanların çoğuna baktım fakat gözümden kaçan var mı? diye tekrar bakacağım çoğu bu bölüm üzerinden mezun kişileri arıyor ya da 3 yıl tecrübeli kişiler arıyor. ama yine de bakacağım tekraradn teşekkür ederim

Kanka para kazanmam lazım aileden para almak istemiyorum normal olarak ve şuan garsonluk vs. yapmak benim açımdan boş geliyor çünkü bir meslek olarak görmüyorum uzun süreli çalışabileceğim ve cocukluktan beri hedefim olan kodlamaya şimdi başlamak istiyorum.
Ne mezunusunuz

Aga yapmak istediğin işin mezunuysan veya diploman fln varsa işin daha kolaylaşır.
Bence ilan kovala knk. İlan sitelerine mutlaka göz at .
Gerekirse günde 30 firmayı telefonla ara yada şubesine başvur.

Freelancer çalışabilirsiniz.

Freelancer çalışabilirsiniz.
Freelancer olarak çalışmak güzel bir iş fakat iş bulamama olayı aşırı fazla var ilk başta sipariş alamama sıkıntım var mesela.

Freelancer olarak çalışmak güzel bir iş fakat iş bulamama olayı aşırı fazla var ilk başta sipariş alamama sıkıntım var mesela.
Evet herkesde öyle oluyor güzel bir portofolyo lazım.

Geri