Mezuna kalmak 81k dan

Reaksiyon skoru
487
Arkadaslar bu sene 81k yqptim gecen senede 200k yqpmistim sinava yine gircem sizlere sorum gunde 3 saat ingilizce 6 saat yks calisarak b2 seviyesine gelebilirmiyim unide hazirligi atlamak istiyorum sizce ikisi beraber yapilirmi

Arkadaslar bu sene 81k yqptim gecen senede 200k yqpmistim sinava yine gircem sizlere sorum gunde 3 saat ingilizce 6 saat yks calisarak b2 seviyesine gelebilirmiyim unide hazirligi atlamak istiyorum sizce ikisi beraber yapilirmi
81k seneye kötü grcerde ya geri atarsa seni ? Bence gidebilirsin

5M kişi gireceği söyleniyor. Ne kadar ilerisini yapabilirsin bilmiyorum, yaz tercihlerini gelmezse bırakırsın.
81K Dilse direkt dile çalışma daha iyi.

Dilde girmedim sayisalim ben imgilizceyi unide hazirligi atlamak icin calisicam diyorum 2 sene cop oldu bari 1 sene burdan kurtarayim diye
O hazırlık muhabbetini atlamak için hem bölümün ingilizcesini bilmek hem de konuşma ingilizcesini bilmek lazım.
Bölümünün % kaçı ingilizce?
Hocam tercih yapın, seçim insan fazlalığı falan derken 1 sene daha gitmesin.

sayısal için 81k o kadar da kötü değil. ben daha çok çalışırım diyorsan mezuna kalabilirsin ama bence kalma.

İstanbulda sadece Esenyurt üniversitesi bilgisayar muhendisligi geliyor bu universute ne kadar iyi egitim verir gecen sene 15 ogrenci almis sadece
Gelme buraya, çevresi kötü üniversite eğitimi kötü.
İstanbul içi zorunluysa yapacak pek bir şey yok ama seneye sınav nasıl olur bilmiyorum artık isteyen istediği gibi giriyor, düşük sıralama yapmak çok daha zor.

Gelme buraya, çevresi kötü üniversite eğitimi kötü.
İstanbul içi zorunluysa yapacak pek bir şey yok ama seneye sınav nasıl olur bilmiyorum artık isteyen istediği gibi giriyor, düşük sıralama yapmak çok daha zor.
Peki dijital oyun tasarımı bolumu hakkinda bi düsüncen varmıdır?

knka kesinlikle gelirsin ben de c2 seviyesine ilerlemek istiyorum yapılmayacak şey değil. Kaçıncı senen bu arada?
Post automatically merged:

Kendin deneyip sevdiğin bir iş değilse yapılmaz.
Rekabet ortamı aşırı fazla ve maaşı düşük.
harbi, dijital tasarım ortamı neden o kadar kalabalık ?

Geri