Mfg ahşaptan çalışma masası alınır mı?

Creaters

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar. Çok uzun süre oldu çalışma masası arayışındayım. En sonunda mağaza mağaza gezip bakacağım çünkü tam olarak budur deyip bir tanesinde karar kılamadım. Mgf Ahşap diye bir satıcının mağazası karşıma çıktı. Bir tane masasını çok beğendim, herhangi bir yorum yok fakat mağazanın diğer ürünlerinde çokça olumsuz yorum gördüm. Bu masayı ya da bu markayı daha önce deneyimleyen oldu mu? Veya anlayan varsa sizce bu masa alınır mı?

Selamlar. Çok uzun süre oldu çalışma masası arayışındayım. En sonunda mağaza mağaza gezip bakacağım çünkü tam olarak budur deyip bir tanesinde karar kılamadım. Mgf Ahşap diye bir satıcının mağazası karşıma çıktı. Bir tane masasını çok beğendim, herhangi bir yorum yok fakat mağazanın diğer ürünlerinde çokça olumsuz yorum gördüm. Bu masayı ya da bu markayı daha önce deneyimleyen oldu mu? Veya anlayan varsa sizce bu masa alınır mı?

Hocam ürün güzel duruyor markayı vs bilmiyorum ama görüntüsünden belli langır lungur sallanır bu masa.

ahşap masaların zamanla eğilip büküldüğünü söylüyorlar hocam. Alt ortasında metal bir destek var mı? Sadece böyle bir bilgim var :) Bende benzer masa var 60*90 küçük olduğu için bükülme gibi bir şey yaşamadım 2 yıldır. Sallanma da yapmadı pek

Teşekkürler arkadaşlar yanıtlarınız için. Arpelia'dan almayı düşündüm fakat onlar da fazlasıyla sade geliyor. Sizin önerebileceğiniz masalar var mıdır? 5-7k arası bütçe, peşin fiyatına taksit olursa biraz daha yükseltebilirim. 120x(60-70) ebatında.

Geri