mr-sumu 80+ Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Sarper Bugün, 18:04 #1 Yeni pc aldığımda ucuz diye Preo mg51 klavye aldım. Elime küçük gelmesi dışında bir sıkıntı olmadı ama renk değişimi oluyormu oluyorsa nasıl oluyor?
Yeni pc aldığımda ucuz diye Preo mg51 klavye aldım. Elime küçük gelmesi dışında bir sıkıntı olmadı ama renk değişimi oluyormu oluyorsa nasıl oluyor?
Gurkanpiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 10,813 Bugün, 18:04 #2 rainbow sanırım anca rainbowun modları olur
L Lastunbiased 80+ Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Mert Sefa Başoğlu Bugün, 18:13 #3 FN + PrintScreen veya ScrollLock veya Pause deneyin, biri değiştirecektir. Ancak klavye rainbow olduğundan tuşlara özel atama yapılamaz.
FN + PrintScreen veya ScrollLock veya Pause deneyin, biri değiştirecektir. Ancak klavye rainbow olduğundan tuşlara özel atama yapılamaz.
mr-sumu 80+ Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 17 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Sarper Bugün, 20:04 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 kusura bakmayın yeni bakabildim sadece fn + bir tane güneş simgesi tuşu var ona basınca bir normal olan var birde yanıp sönen var onun dışın printscreen,scrolllock fln çalışmıyor
kusura bakmayın yeni bakabildim sadece fn + bir tane güneş simgesi tuşu var ona basınca bir normal olan var birde yanıp sönen var onun dışın printscreen,scrolllock fln çalışmıyor