mr-sumu 80+ Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 25 Dahası Reaksiyon skoru 2 Konum Iğdır İsim İlgar Resulov 22 Aralık 2024 #1 Yeni pc aldığımda ucuz diye Preo mg51 klavye aldım. Elime küçük gelmesi dışında bir sıkıntı olmadı ama renk değişimi oluyormu oluyorsa nasıl oluyor?
Yeni pc aldığımda ucuz diye Preo mg51 klavye aldım. Elime küçük gelmesi dışında bir sıkıntı olmadı ama renk değişimi oluyormu oluyorsa nasıl oluyor?
Gurkanpiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 14,245 22 Aralık 2024 #2 rainbow sanırım anca rainbowun modları olur
L Lastunbiased 80+ Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Mert Sefa Başoğlu 22 Aralık 2024 #3 FN + PrintScreen veya ScrollLock veya Pause deneyin, biri değiştirecektir. Ancak klavye rainbow olduğundan tuşlara özel atama yapılamaz.
FN + PrintScreen veya ScrollLock veya Pause deneyin, biri değiştirecektir. Ancak klavye rainbow olduğundan tuşlara özel atama yapılamaz.
mr-sumu 80+ Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 25 Dahası Reaksiyon skoru 2 Konum Iğdır İsim İlgar Resulov 22 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 kusura bakmayın yeni bakabildim sadece fn + bir tane güneş simgesi tuşu var ona basınca bir normal olan var birde yanıp sönen var onun dışın printscreen,scrolllock fln çalışmıyor
kusura bakmayın yeni bakabildim sadece fn + bir tane güneş simgesi tuşu var ona basınca bir normal olan var birde yanıp sönen var onun dışın printscreen,scrolllock fln çalışmıyor