pardon ben başka ram aldınız zannetmiştim eğer bios pilini çıkartınca olmuyorsa sanırım sorun büyük anakart ve rami teknik servise vermeyi deneyebilirsiniz eğer garanti varsa para almazlarhocam 2. bir ram yok. olan rami 2666 mhz den 3000 e çekmeyi denedik.
yani hocam dediğim gibi dün eline ulaştı. saçma bir şekilde bios sıfırlanmıyor açamıyoruz deliricem.pardon ben başka ram aldınız zannetmiştim eğer bios pilini çıkartınca olmuyorsa sanırım sorun büyük anakart ve rami teknik servise vermeyi deneyebilirsiniz eğer garanti varsa para almazlar
hocam eğer arkadaşınızın ailesinin durumu iyiyse çok sıkıntı etmeyeceklerdir ama mesela durumları kötüyse ve bilgüsayarı zor aldılarsa babasının bu durum çok ağırına gidebilir bence bios pilini çıkartıp bu sefer yarım saat falan bekleyinyani hocam dediğim gibi dün eline ulaştı. saçma bir şekilde bios sıfırlanmıyor açamıyoruz deliricem.
yok hocam daha fazla zorlamak istemiyorum. 20 dakika beklemiştik sıfırlama için. durumları ne iyi ne kötü seviyede ama. büyük bir fiyat çıkmadığı sürece biriktirdiğim bursa paramdan vereceğim. umarım büyük bir sıkıntısı yokturhocam eğer arkadaşınızın ailesinin durumu iyiyse çok sıkıntı etmeyeceklerdir ama mesela durumları kötüyse ve bilgüsayarı zor aldılarsa babasının bu durum çok ağırına gidebilir bence bios pilini çıkartıp bu sefer yarım saat falan bekleyin
burs*yok hocam daha fazla zorlamak istemiyorum. 20 dakika beklemiştik sıfırlama için. durumları ne iyi ne kötü seviyede ama. büyük bir fiyat çıkmadığı sürece biriktirdiğim bursa paramdan vereceğim. umarım büyük bir sıkıntısı yoktur
asus prime h410m-a 2933mhzAnakart modeli nedir hocam ?
Şu yuvarlak içine aldığım 2 tane yan yana pin var yaasus prime h410m-a 2933mhz
hocam üzüldüm şimdi bence siz artık bir daha internetten tam bilgi almadan kasanın kapağını bile açmayı düşünmüyorsunuzduryok hocam daha fazla zorlamak istemiyorum. 20 dakika beklemiştik sıfırlama için. durumları ne iyi ne kötü seviyede ama. büyük bir fiyat çıkmadığı sürece biriktirdiğim bursa paramdan vereceğim. umarım büyük bir sıkıntısı yoktur
aaa evet bunu unutmuşum buradan biosu sıfırlayabilirsinizŞu yuvarlak içine aldığım 2 tane yan yana pin var ya
O 2 tane pinin ortasına 20 saniye tornavida ucu değdirmeyi dener misiniz?
Bilgisayarı fişten çekin bunu yapmadan önce
hocam sağ olun. ama kendisi de denemek istemiyor artık.Şu yuvarlak içine aldığım 2 tane yan yana pin var ya
O 2 tane pinin ortasına 20 saniye tornavida ucu değdirmeyi dener misiniz?
Bilgisayarı fişten çekin bunu yapmadan önce
hocam hangi donanımlar zarar görmüş olabilirhocam üzüldüm şimdi bence siz artık bir daha internetten tam bilgi almadan kasanın kapağını bile açmayı düşünmüyorsunuzdur
dedim ya garantiye gönderirseniz eğer kullanıcı hatası demezlerse ücretsizdir ama kullanıcı hatası derlerse ve fiyat burs paranızdan yüksek çıkarsa bi bilgisayarcıya yaptırmayı deneyebilirsiniz amas eğer paranız varsa sakın bilgisayarcıya yaptırmayın