- Reaksiyon skoru
- 6,471
Çok arada kaldım nolur yardım edin 5g olanın işlemcisi daha iyi diğerinin kamerası benim için işlemci daha önemli ama başak yönleride var lütfen yardım edin @Contravolta
Verebileceğin maksimum para ne kadar?Çok arada kaldım nolur yardım edin 5g olanın işlemcisi daha iyi diğerinin kamerası benim için işlemci daha önemli ama başak yönleride var lütfen yardım edin @Contravolta
maksimum 4000 ama çok zorlar o 3500 diyelimVerebileceğin maksimum para ne kadar?
İşlemci istiyorsan mi 10 lite. Bu arada kamerası o fiyatlardaki en kötülerden.Çok arada kaldım nolur yardım edin 5g olanın işlemcisi daha iyi diğerinin kamerası benim için işlemci daha önemli ama başak yönleride var lütfen yardım edin @Contravolta
aMoLEd y0h 00nLaRdDAİşlemci istiyorsan mi 10 lite. Bu arada kamerası o fiyatlardaki en kötülerden.
Kamera istiyorsan mi note 10 lite.
İkisinin de karışımı istiyorsan POCO X3 NFC veya Galaxy M51.
Hem 120 Hz ekranı var hem IP54 sertifikası var diye bi de diğerlerinden daha ucuz diye ben X3 NFC öneririm.
120 HZ AMA OYUNDA AKARaMoLEd y0h 00nLaRdDA
AMOLED ULAN VER BANA AMALOD OBURLERİ KOTU İSTEMİYORUM120 HZ AMA OYUNDA AKAR
O zaman bunu al gitsin mi 10 lite pahalı zatenAMOLED ULAN VER BANA AMALOD OBURLERİ KOTU İSTEMİYORUM
la şaka yapıyordum napayım amaoledi oyun oynicam benO zaman bunu al gitsin mi 10 lite pahalı zaten
![]()
Samsung Galaxy M51 (SM-M515F/DSN) Cep Telefonu
Samsung Galaxy M51 SM-M515F/DSN detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
O zaman POCO X3 NFC AL GEÇ DİYORUM SANAla şaka yapıyordum napayım amaoledi oyun oynicam ben