Öyle diyoruz da ömürlük yani 60hz kötü ama donanımı çok iyiBu arada düz ıphone alınmaz. Yıl olmuş 2023 hala 60 hz ekranı var. Şaka gibi gerçekten
gen 8 trde yok diye biliyorumHocam 24 serisindeki 8 gen 3 çoklu çekirdek testinde 2. nesile göre yaklaşık %30 daha fazla puan alıyor. 24 serisini hiç düşündünüz mü?
Hocam 24 serisindeki 8 gen 3 çoklu çekirdek testinde 2. nesile göre yaklaşık %30 daha fazla puan alıyor. 24 serisini hiç düşündünüz mü?
Şimdi de Xiaomi 14 kafama yattı;gen 8 trde yok diye biliyorum
gen 3 sadece kanada ve çine özel değil mi ?Şimdi de Xiaomi 14 kafama yattı;
Gen3 var, yeni nesil, puanlamada 100 puan almış.
Ön kamerası artık 4K 60FPS çekiyor ( Xiaomiler 1080 P çekebiliyordu )
Xiaomi 14’ le S23 Ultra arasında kaldım şimdi de.
Yurtdışı fiyatları aynı
Kafanızı iyice karıştırıp Şubat ayında s24'ün çıkacağını söyleyeyimŞimdi de Xiaomi 14 kafama yattı;
Gen3 var, yeni nesil, puanlamada 100 puan almış.
Ön kamerası artık 4K 60FPS çekiyor ( Xiaomiler 1080 P çekebiliyordu )
Xiaomi 14’ le S23 Ultra arasında kaldım şimdi de.
Yurtdışı fiyatları aynı
O kafamı karıştıramaz çünkü bütçemi aşarKafanızı iyice karıştırıp Şubat ayında s24'ün çıkacağını söyleyeyim
Yurtdışı almayı planlıyorum, Xiaomi 14’ ler Gen 3gen 3 sadece kanada ve çine özel değil mi ?
S24 ultra yine snapdragon ile gelirO kafamı karıştıramaz çünkü bütçemi aşar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yurtdışı almayı planlıyorum, Xiaomi 14’ ler Gen 3
Samsung S24’ ler Exynos bekleniyor
S24 ultra 8 gen 3 ile gelecek olması lazım diğerleri exynosla gelebilir. Exynos 2400'ün çoklu çekirdek puanı da 8 gen 3 e çok yakın yani yine exynos 2400 de 8 gen 2 ye yaklaşık %30 fark atıyor.gen 8 trde yok diye biliyorum
S23 ultra derimMerhaba,
Benzer bir soru sormuştum ama farklı bir ikilemde kaldım.
iPhone 13 küçük diyorsan S23 den uzak dur birebir aynı boyut neredeyse. Diğerlerine bakabilirsin.Kötü bir telefon değil ama 60 hz olması ve küçük ekranı oyun deneyimini çok olumsuz etkiliyor.