contravolta
80+
Ekran yenileme hızı 240 hz olan telefon yok.Redmi note 11 pro da 120 hz var240Hz mi neydi yenileme hızı yani 240 FPS e kadar çıkabilir
Ekran yenileme hızı 240 hz olan telefon yok.Redmi note 11 pro da 120 hz var240Hz mi neydi yenileme hızı yani 240 FPS e kadar çıkabilir
Nası 4 yılda kasma donma filan oluyormumi 8 kullanıcısıyım 4 yıldır gayet memnunum, mi9 unda iyi bir performans verecegini düşünüyorum. xiaominin giriş seviye telefonlar disindaki telefonlari gayet iyi
Mi 10t alın en az 5 yıl götürürNası 4 yılda kasma donma filan oluyormu
yok sadece ahizesi bozuldu o da kronik sorun sanırımNası 4 yılda kasma donma filan oluyormu
bune 240hz içinde 3090 var galiba öyle bir telefon varsa söyle bizde bilelim240Hz mi neydi yenileme hızı yani 240 FPS e kadar çıkabilir
bune 240hz içinde 3090 var galiba öyle bir telefon varsa söyle bizde bilelim
Ekran yenileme hızı 240 hz olan telefon yok.Redmi note 11 pro da 120 hz var
Ben aklim ucmus pardonBütçeyi yazmanızı öneririm daha faydalı olur sizin için. Soruya gelecek olursak Amoled ekrana sahip gayet canlı ve kaliteli, güneş altında parlaklığı yeterli sayılır. Yinede bütçenizi belirtin derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mi 9 se kullanıcısıyım ekran biraz sıkıntı kendiliğinden basma sorunu var benimkinde bide batarya çok çok kötü 3300 mah hiç yeterli değil ama oyun performansı kamera VS. harika kimse bişey diyemez bide tasarımı çok güzel iPhone x tarzıBi de genel olarak iyi mi?
Bide kullana lar yazsın 1 2 3 yıldan sonra kasma donma VS yasadınızmı
Sadece youtube de %100sarjda seni ne kadar götürüyorMi 9 se kullanıcısıyım ekran biraz sıkıntı kendiliğinden basma sorunu var benimkinde bide batarya çok çok kötü 3300 mah hiç yeterli değil ama oyun performansı kamera VS. harika kimse bişey diyemez bide tasarımı çok güzel iPhone x tarzı
bende mi6 seramik kullanıcısıyım çogundan önce çıkan bi telefon ama hala canavarmi 8 kullanıcısıyım 4 yıldır gayet memnunum, mi9 unda iyi bir performans verecegini düşünüyorum. xiaominin giriş seviye telefonlar disindaki telefonlari gayet iyi
Max 4 saat götürür.Sadece youtube de %100sarjda seni ne kadar götürüyor
o da cok guzel bir modelbende mi6 seramik kullanıcısıyım çogundan önce çıkan bi telefon ama hala canavar