Neler Yeni

Yardım Mi Band 3'ten Mi band 5 'e geçmek mantıklı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Aykut Ay
Herkese selam elimde 4.5 yıldır kullandığım Mi Band 3 var ve artık görünümü beni sıkmaya başladı. Bende yeni bir bileklik almak istiyorum ancak Mi Band 5 mi yoksa Mi Band 6 mı almalıyım kararsızım. İkisinin arasında 170 TL gibi bir fiyat farkı var sizce değer mi? Hangisine geçmeliyim? Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
6 nın 5e göre farkları:

- Ekran boyutu (bence çok önemli bir fark)
- teknik donanım (işlemci, RAM ve depolaması daha iyi, belki ilerde yüksek donanım bir işe yarayabilir.)
- bir de mi band 6 kandaki oksijen seviyesini ölçen bir sensöre sahip. 5 de bu yok.

(Bilgiler @55superx hocamındır.)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Herkese selam elimde 4.5 yıldır kullandığım Mi Band 3 var ve artık görünümü beni sıkmaya başladı. Bende yeni bir bileklik almak istiyorum ancak Mi Band 5 mi yoksa Mi Band 6 mı almalıyım kararsızım. İkisinin arasında 170 TL gibi bir fiyat farkı var sizce değer mi? Hangisine geçmeliyim? Yardımlarınız ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Mi band 3 den 4e geçmiştim onda bile ciddi şekilde farkını hissetmiştim. Yani Mi Band 5 büyük bir upgrade sayılır diye düşünüyorum.

Ama 5 mi 6 mı alınır dersen bence kesinlikle 6 al. Ekran tasarımı bariz şekilde daha iyi, arayüzleri ekran büyük olduğu için daha iyi, 5e göre kaput üstünde gözükmeyen ekstra birkaç yeniliği de var.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Band 6

DaffyGraphic

80+ Silver
Ben honor band 6 kullanıcısıyım. Çok memnunum. Mi band alıp, küçük ekran görmektense, honor band 6 alın güzel büyük ekrana sahip olun. Mi banda asla para vermem ben. sorun olursa yazabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Aykut Ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi band 3 den 4e geçmiştim onda bile ciddi şekilde farkını hissetmiştim. Yani Mi Band 5 büyük bir upgrade sayılır diye düşünüyorum.

Ama 5 mi 6 mı alınır dersen bence kesinlikle 6 al. Ekran tasarımı bariz şekilde daha iyi, arayüzleri ekran büyük olduğu için daha iyi, 5e göre kaput üstünde gözükmeyen ekstra birkaç yeniliği de var.
Öncelikle herkese cevaplarından ötürü teşekkür ederim. Şimdi Hepsiburada üzerinden aldım hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah.

Top Bottom