- Konu Sahibi Konu Sahibi
3 günlük cihaz ya ofHiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Garantiye gönderseniz iyi olur.
3 günlük cihaz ya ofHiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Garantiye gönderseniz iyi olur.
Cihazı yeniden başlatın belki çözülür3 günlük cihaz ya of
Biraz donanımsal gibi.Cihazı yeniden başlatın belki çözülür
bende öyle bir sorun yok garantiye vermeni yada iade etmelisin benceBöyle bir sorunum vardı. Başka bir mi Band 5'e baktım o da aynı şekilde mavi ışık sızıyordu.
İkisinde de kapalı ortamda sorun yok ama güneş ışığına çıkınca mavi ışık sızıyor alttan.
Bu normal mi?
Bu ürüne sahip olanlar güneş ışığında dikkatli bir şekilde bakabilir mi? Güneşin doğrudan vurması lazım.
Tam olarak nasi bi sızma ekrandamı bende 4 var böyle bisi olmuo sanirimBiraz donanımsal gibi.
Ya güneşte zaten spor yaparken kafaya fazla takmazsın. Prensib meselesi. İnsan yeni para verdiği üründe sorun görmek istemiyor.Aynı durum bende de var ama takmıyorum
Örnek fotoları attım birinci sayfada.Tam olarak nasi bi sızma ekrandamı bende 4 var böyle bisi olmuo sanirim
Bende de yok bu sorundan 3 aydır kullanıyorum.Ya güneşte zaten spor yaparken kafaya fazla takmazsın. Prensib meselesi. İnsan yeni para verdiği üründe sorun görmek istemiyor.
Sen kaç zamandır kullanıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Örnek fotoları attım birinci sayfada.
Baktım 4 te yok ta benimki çizilmiş moralim bozulduYa güneşte zaten spor yaparken kafaya fazla takmazsın. Prensib meselesi. İnsan yeni para verdiği üründe sorun görmek istemiyor.
Sen kaç zamandır kullanıyorsun?
Örnek fotoları attım birinci sayfada.
Tüh benim yüzümden öğrendin. Peki bu zamana kadar sıkıntısını çektin mi bu farkında olmadığın sorunun? SjsjjsBaktım 4 te yok ta benimki çizilmiş moralim bozuldu
Sence servise göndereyim mi?Bende de yok bu sorundan 3 aydır kullanıyorum.
Böyle bir sorunum vardı. Başka bir mi Band 5'e baktım o da aynı şekilde mavi ışık sızıyordu.
İkisinde de kapalı ortamda sorun yok ama güneş ışığına çıkınca mavi ışık sızıyor alttan.
Bu normal mi?
Bu ürüne sahip olanlar güneş ışığında dikkatli bir şekilde bakabilir mi? Güneşin doğrudan vurması lazım.
Allahtan Bende Yok O Sıkıntı ,Garantiye gönderin.
Belki Temayla vs. Alakalı olabilir bilemiyorum.
İade et, servis işi uzun sürer.Tüh benim yüzümden öğrendin. Peki bu zamana kadar sıkıntısını çektin mi bu farkında olmadığın sorunun? Sjsjjs
Sence servise göndereyim mi?
40 LİRA ucuza aldım. 180 e aldım. İade edersem bir dahaki alacağım zaman 225 ödemem gerekecek...İade et, servis işi uzun sürer.