şahin doğan
80+ Platinum
hocam sormak anlamında söylemedim genel bilgi verdim.Baksan görecen baskan
hocam sormak anlamında söylemedim genel bilgi verdim.Baksan görecen baskan
Bozuk ürün ve iade gibi şikayetler bulunmakta yazalım bari baskanhocam sormak anlamında söylemedim genel bilgi verdim.
mi band 5 i 140 a almıştım :/Evet şuan piyasada 400 TL civarı olan band 5 ve piyasa fiyatı 300 TL civarı olan band 4 Bilkamda büyük indirimde!!!!
Xiaomi – Bilkam
bilkam.com
Bu fiyata gayet alınabilir
Alanlara hayırlı olsun
!!!Ürünün ödeme sayfasında Ücretsiz Kargoyu seçiniz!!!
Bilkam büyük e-alisveris sitelerinde puanı 9 üzeri bir mağazadır kendi siteleri hakkında bilgim yoktur
Bana, hakkında şikayetvar'da şikayeti olmayan bir firma/şirket gösterir misin?Site hakkında şikayetvar da şikayetler bulunmakta ne olur ne olmaz tedbirli olun![]()
Konuyu açan sitenin sahibi mi acabaBana daha çok konu başlığının sonundaki dört tane ünlem işareti şüphe uyandırdı. Sıcak fırsatlar başlığında büyük harflerle çoklu ünlem vekullanan, konu açan bazı arkadaşlar ya satıcı ya da geçmişlerinde çok Metin2 oynamışlar.
Zaten ordaki şikayetçi olan kişilerde can sıkıntısından yazıyor reis kızdırma kendiniBana, hakkında şikayetvar'da şikayeti olmayan bir firma/şirket gösterir misin?
aynen ben kendi şirketimden e alışveriş ile ürün alacağımyaKonuyu açan sitenin sahibi mi acaba)
3 günlük css bilgisi ile yaptığım site bundan daha iyi olmuştuEvet çok dandik duruyor.