3 tuşa da basılı tutarken ekran kapanıyor. Dediğinizi yaptım ekran geldi tekrar aynı sorun.Telefonun 3 tuşuna da aynı anda 40 saniye boyunca basılı tutunuz.
Hiçbir ekrana giremiyorum. Telefon kapanmıyor. Sadece mi ekranında duruyor. Saniyelik kapanıp açılıyor.Bende yasadim ben guc tusuna basili tuttum kapandi kendi acildi eger sifirlama ekranini istiyorsaniz "azaltma+ güç tusu *Değil*" arttirma+guc tusu kombinasyonunu kullanin
3 saattir falan böle kaldı arkası açılmıyor sabahı beklicem galiba da şarjı bitmez 100düBir suredir muhtemelen acik ve olmadi sarjinin bitmesini bekleyin , yada arkasi aciliyorsa bataryayi cikarin aklima cozum gelmiyor guc tuşu arttirma azaltmayla falan ugrasin biraz bende bi 10 dakka falan sureyle ac kapa oldu
twrp atarken olduSimdi soyle bir sorun var herhangi bir sistem dosyasi surucu vesaire silinmis olabilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mi flash tool diye bir program var bir bakin isterseniz
hayırSes kısma + güç tuşu ile fastboot ekranına girebiliyor musun?
telefon modeli nedir IMEI işlemi yapıldı mi?3 saattir falan böle kaldı arkası açılmıyor sabahı beklicem galiba da şarjı bitmez 100dü
redmi 9 imei işlemi yapıldıtelefon modeli nedir IMEI işlemi yapıldı mi?
IMEI'yi güncelleme yapmış olabilirsiniz diye sormuştum da twrp yüklerken oldu yazmışsınız yeni gördüm. Cihaz hiçbir türlü fastboot girmiyor demişsiniz şarjı bitip açılınca hala aynı durumda ise %70 brick olmuş diyebilirim. Zaten MTK brick olmaya yatkın bir işlemci.redmi 9 imei işlemi yapıldı