Neler Yeni

Mi̇lli̇ Savunma Üni̇versi̇tesi̇ Sinavinız Nasıl Geçti

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Daha iyi gelebilirdi, emin olmadığım için boş bıraktığım 4 soru da doğru çıktı... Türkçe 35, sosyal 13, matematik 22.75, fen de 15.25 geldi. Son 5 yılın MSÜ'sünü çözdüğümde matematik hep 34-35 geliyordu ama bu sefer biraz zorlamışlar.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Beyler bayanlar. Hevesinizi kırmak istemem lakin önceki msü girenler ve tecrübesi olan çoğu arkadaşımdan duyduğum net bilgi şudur ki, sınavdan tam da çekseniz mülakatta eleneceksiniz. Yukarıda bir abiniz amcanız yoksa fazla heveslenmeyin. Olurda şansınız yaver gider bir yerlerde gelirsiniz. Mülakatta full doğru bile bilseniz elenme şansınız var. Torpil yapan yapana. Neyse...
Evet bir tümamiral rütbesinden emekli olan bir kişiden duydum aday numarası varmış galiba torpilli kişileri aday numarasının son 2 hanesinin toplamı 11 ise geçiyormuş eğer 11 değilse eleniyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

@r4NG3r ?

r4NG3r

80+ Silver
Evet bir tümamiral rütbesinden emekli olan bir kişiden duydum aday numarası varmış galiba torpilli kişileri aday numarasının son 2 hanesinin toplamı 11 ise geçiyormuş eğer 11 değilse eleniyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

@r4NG3r ?
Yahu bırakın bu şehir efsanelerini ben kendim gittim diyorum.Elenmek daha zor geçmekten.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Yahu bırakın bu şehir efsanelerini ben kendim gittim diyorum.Elenmek daha zor geçmekten.
Tecrübe etmişsin doğrudur bir şey diyemem ama bu cümleyi kuran Tümamiral azda olsa gerçeklik payı vardır

r4NG3r

80+ Silver
3 gün boyunca orada bulundum mülakattan çıkan herkes “ben nasıl geçtim anlamadım”diyordu kolay kolay kimse kalmadı.Sağlıkta saçmasapan sebeplerden eliyorlar daha çok.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Gerçekten aday numarası var mı ?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bilgin olmayıp fikrin olunca böyle emoji atmakla kalıyorsun işte.
Birader tartışmak istiyorsan yeri burası değil. Adam sınav nasıl geçmiş diye konu açmış, 2 tartışmışız bitmiş. Uzatmak istiyorsan pm gel tartışırız. 2 3 net hata yapıpta mülakatta bütün soruları doğru yanıtlayanları eledikleri, sayılarla alıp sadece 1 kişiyi onayladıları vakitler oldu. Sen geçtin diye herkesi öyle zannediyorsun. Herkese dürüst davranıyorlar sanıyorsun da fazla inanmışsın.

Top Bottom